Survivor: Σε συναυλία του Sting οι ‘ρακένδυτοι’ Διάσημοι

Survivor: Σε συναυλία του Sting οι ‘ρακένδυτοι’ Διάσημοι

Ξέφρενο γλέντι σε συναυλία του Sting, ύστερα από ένα λουκούλειο γεύμα έκαναν οι Διάσημοι. Έριξαν τους τόνους Κοκκινάκης και Σπαλιάρας μετά τις εντάσεις για τη "βουτιά" της νίκης(Vid)

Νικητές του χθεσινού αγωνίσματος κηρύχτηκαν οι Διάσημοι με τελικό σκορ 10-7 και το έπαθλό τους ήταν… υπερπαραγωγή: Οι ταλαιπωρημένοι παίκτες έφαγαν ψητό κρέας, άλλαξαν ρούχα, επιβιβάστηκαν σε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος και μετέβησαν στον συναυλιακό χώρο όπου θα παραχωρούσε συναυλία ο ζωντανός θρύλος της μουσικής, Sting.

Οι πέντε παίκτες δεν μπορούσαν να κρύψουν το ενθουσιασμό τους τόσο κατά την πτήση όσο και όταν έφτασαν και παρακολούθησαν τη συναυλία. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι ανέφεραν πως ήταν το καλύτερο έπαθλο που είχαν κερδίσει.

«Ήμασταν σε απόσταση αναπνοής. Στις πρώτες πέντε σειρές. Μου είχε λείψει γιατί στην Αθήνα συνηθίζω να πηγαίνω σε live», ανέφερε η περιχαρής Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι Διάσημοι φρόντισαν να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες για να θυμούνται τόσο την εμπειρία όσο και το αίσθημα της νίκης, δεδομένου ότι τις τελευταίες ημέρες και οι δύο ομάδες έχουν καλές αποδόσεις και τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ τους κρίνονται στον τελευταίο τις πιο πολλές φορές γύρο.

Η μονομαχία της τυφλόμυγας

Ο χθεσινός αγώνας ήταν ένας από τους πιο περίεργους και διασκεδαστικούς στίβος του ριάλιτι επιβίωσης: Ένας παίκτης με δεμένα τα μάτια, προσπαθεί να κινηθεί ανάμεσα σε σχοινιά, δοκάρια και εμπόδια και, αφού λύσει κάποια εύκολα παζλ (που περιλαμβάνουν την τοποθέτηση αριθμών από φελιζόλ σε διάφορες θέσεις) να επιχειρήσει βολές με μπαλάκια σε ένα μεγάλο καλάθι. Στη διαδρομή τα “μάτια” του είναι ένας συμπαίκτης, ο οποίος του μιλά και τον καθοδηγεί μέσα στον στίβο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τους Μαχητές (προηγήθηκαν 3-0) ωστόσο στην πορεία η ομάδα των Διασήμων τους έφτασε και τους ξεπέρασε.

Ηρέμησαν τα πνεύματα

Τόσο η νίκη των Διάσημων όσο και οι ώρες που πέρασαν φαίνεται να βοήθησαν στο να ηρεμήσουν τα πνεύματα στις δύο ομάδες μετά την ένταση που ξέσπασε μεταξύ Κοκκινάκη και Σπαλιάρα. Αρχικά στο χθεσινό επεισόδιο, ο πολίστας επιτέθηκε εκ νέου στον Σπαλ, πηγαίνοντας μάλιστα στην καλύβα των Μαχητών, κατηγωρόντας τον ότι είπε ψέμματα για τον τραυματισμό στη μέση του, τον οποίο επικαλέστηκε το γνωστό μοντέλο για να μην αγωνιστεί στη μονομαχία της Δευτέρας.

Στο συμβούλιο του νησιού ωστόσο, ο Κοκκινάκης ζήτησε συγνώμη και έδειξε να θέλει να ξεχαστεί η όλη ιστορία. Ο Σπαλιάρας που φαίνεται να από διπλωματία δέχθηκε την απολογία του Κοκκινάκη. Και οι δύο παίκτες φάνηκε να θέλουν μία εκτόνωση της κατάστασης.

Η αποχώρηση

Στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται η αποχώρηση ενός Μαχητή ή Μαχήτριας: Υποψήφιοι είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σάρα και η Ελισάβετ, με τα προγνωστικά να δείχνουν την “πόρτα” σε γυναίκα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα