Survivor: Σοβαρός τσακωμός Σάκη και Καρολίνας – Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Σοβαρός τσακωμός Σάκη και Καρολίνας – Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και την Καρολίνα Καλύβα. Εντάσεις και φωνές που βγήκαν και στην ψηφοφορία. Ξέσπασε η Ελένη Χαμπέρη.

Η απόφαση της Καρολίνας Καλύβα να υποδείξει τον Σάκη Κατσούλη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, αναφέροντας ως αιτιολογία την επιθυμία της να λιγοστέψουν οι άντρες παίκτες στο Survivor, ώστε να ανοίξει ο δρόμος προς τον τελικό για τους φίλους της έφερε ολική ρήξη και εντάσεις μεταξύ των δύο παικτών.

Ο Σάκης, δήλωσε αρχικά πως δεν μπορεί να καταλάβει την συμπαίκτριά του, ούτε και τον λόγο που τον ψήφισε, ενώ στη συνέχεια της το εξέφρασε, με την ίδια να αντιδρά και τα… αίματα να ανάβουν.

Σε κάποιο σημείο μάλιστα, τα πράγματα ξέφυγαν, με τους δύο παίκτες να ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους και τα νεύρα να “χτυπάνε” κόκκινο!

Στη συνέχεια, στο “στόχαστρο” του Σάκη Κατσούλη, αλλά και του Τριαντάφυλλου, μπήκε και η Ελένη Χαμπέρη, η οποία ξέσπασε, βάζοντας τις φωνές και αποχωρώντας, καθώς όπως είπε ήθελε να απέχει από την εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, καθώς και σε αυτό της ψηφοφορίας, ο Σάκης Κατσούλης που είναι ήδη υποψήφιος μαζί με τον Τριαντάφυλλο, ήταν ο παίκτης που πήρε την ατομική ασυλία και θα έπρεπε να υποδείξει έναν ακόμη προτεινόμενο, αφού όμως πρώτα γινόταν γνωστό το “αποτέλεσμα” της κάλπης. Οι παίκτες ψήφισαν τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη τρίτη υποψήφια, ενώ ο Σάκης υπέδειξε την Καρολίνα.

Έτσι, οι τέσσερις υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα είναι οι: Σάκης Κατσούλης, Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα Καλύβα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα