Survivor Spoiler: Αυτή είναι η τριάδα του τελικού – Ποιοι παίκτες διεκδικούν το έπαθλο

Survivor Spoiler: Αυτή είναι η τριάδα του τελικού – Ποιοι παίκτες διεκδικούν το έπαθλο
Survivor All Star Instagram@survivorgreece

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor All Star και σε λίγες εβδομάδες θα γνωρίζουμε ποιος από τους παίκτες του reality επιβίωσης θα αναδειχθεί νικητής.

Το Survivor All Star φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και μετά από έξι σχεδόν μήνες παραμονής των παικτών στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, ένας από αυτούς θα αναδειχθεί νικητής και θα “σηκώσει” το πολυπόθητο τρόπαιο.

Η αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου από το Συμβούλιο του νησιού της Τρίτης (27/06) ανακάτεψε ξανά την τράπουλα και υπενθύμισε για ακόμη μια φορά πως η στρατηγική, ειδικά σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, είναι το μεγαλύτερο όπλο των παικτών για την παραμονή τους στο Survivor.

Χαρακτηριστικό ήταν το βίντεο που προβλήθηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, από τη συμφωνία που έκαναν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος μπροστά στις κάμερες, όπου ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται να λέει στον Σάκη Κατσούλη πως πρέπει να φύγει ένα από τα φαβορί, ενώ στο τέλος καταλήγουν στον Ηλία Μπόγδανο με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία βρίσκεται μπροστά στην συζήτηση, να συμφωνεί.

Survivor Spoiler: Αποχωρεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου όμως δεν είναι η μόνη για αυτή την εβδομάδα, αφού πριν καλά καλά ο παίκτης εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο, μια νέα αποχώρηση θα αλλάξει ξανά τις ισορροπίες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, την εβδομάδα αυτή θα αποχωρήσει και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δούμε αυτή την εβδομάδα δύο πολύ δυνατούς παίκτες, τον Ηλία Μπόγδανο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να αποχωρούν από το Survivor All Star.

Survivor: Οι ημερομηνίες Ημιτελικού και Τελικού

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, την ερχόμενη Κυριακή (2 Ιουλίου) ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς οι υποχρεώσεις του, όσον αφορά τα γυρίσματα του προγράμματος στον Άγιο Δομίνικο, θα έχουν ολοκληρωθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως περίπου μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή το επόμενο Σαββατοκύριακο (8-9 Ιουλίου), θα επιστρέψει στην Ελλάδα και η τετράδα του τελικού.

Ειδικότερα, από τη μέρα που θα φύγει ο Λιανός μέχρι και τη μέρα που οι τέσσερις φιναλίστ θα επιστρέψουν στη χώρα μας (δηλαδή για διάστημα μίας εβδομάδας), οι παίκτες θα μένουν σε σπίτι στον Άγιο Δομίνικο. Τα γυρίσματα θα έχουν ήδη τελειώσει και θα μπουν στο αεροπλάνο του γυρισμού δύο μέρες πριν τον Ημιτελικό.

Και έτσι ερχόμαστε στη μεγάλη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, ο Ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουλίου και ο μεγάλος Τελικός θα γίνει την Τρίτη 11 Ιουλίου. Και τα δύο events, θα λάβουν χώρα στο Γαλάτσι.

Survivor: “Κλείδωσε” η τελική τριάδα

Και μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί ακόμα τους έξι πλέον παίκτες του reality επιβίωσης να αγωνίζονται για τις πολυπόθητες ασυλίες που θα τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό, τα γυρίσματα ωστόσο έχουν πραγματοποιηθεί ορισμένα 24ωρα νωρίτερα και η τελική τριάδα των παικτών είναι γεγονός.

Μαζί με την αποχώρηση της Σταυρούλας, στο παιχνίδι έχουν σημειωθεί άλλες δύο αποχωρήσεις, με τη Στέλλα Ανδρεάδου και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να αποτελούν και εκείνες παρελθόν.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7 ο τελικός του Survivor All Star είναι… ανδρική υπόθεση, αφού οι τρεις που θα βρεθούν στην τελική φάση και θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα