Survivor Spoiler: Αποβολή για Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη – Ποιος ο λόγος

Survivor Spoiler: Αποβολή για Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη – Ποιος ο λόγος
Ηλίας Γκότσης - Γιωργίκας Πιλίδης ΣΚΑΙ

Σοκ στο Survivor All Star με την αποβολή δύο εκ των δυνατότερων παικτών του ριάλιτι επιβίωσης. Τι αναφέρουν τα spoilers.

Άκρως ανατρεπτικά αναμένονται τα επόμενα επεισόδια του Survivor All Star, το οποίο επέστρεψε την Κυριακή (26/03) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Το βράδυ της Κυριακής (26/03) παρακολούθησαμε τη μίξη των δύο ομάδων, με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού να φέρνει “σεισμό” στο reality επιβίωσης, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά: “Οι ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών περνάνε στο παρελθόν και έρχονται δύο νέες ομάδες, οι Μπλε και οι Κόκκινοι. Φιλίες δημιουργήθηκαν, φίλοι προδόθηκαν, τα ξαναβρήκαν και πλέον όλο αυτό ξεκινάει από την αρχή. Μια καινούργια πρόκληση που έρχεται ακριβώς στα μισά του Survivor All Star και καλεί όλους σας να συμβιώσετε με έναν διαφορετικό τρόπο. Να βρείτε καινούργιες παρέες, καινούργιους υποστηρικτές, καινούργιες στρατηγικές για να προχωρήσετε στην τελική ευθεία για το έπαθλο“.

Survivor All Star: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες

Κόκκινοι:

Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπλε:

Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Survivor Spoiler: Αποβάλλονται Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης

Το μεγαλύτερο σοκ, όμως, θα είναι άλλο και όχι η μίξη των ομάδων, αφού, σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, δύο από τους καλύτερους παίκτες του Survivor θα αποβληθούν.

Ο λόγος για τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη, οι οποίοι φαίνεται να έχουν παραβιάσει έναν από τους κανονισμούς του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για χρήση κινητού τηλεφώνου, ωστόσο, αναφέρουν πως οι δύο παίκτες δεν κατηγορούνται για τις ίδιες παραβάσεις, καθώς σημειώθηκαν και άλλα παραπτώματα.

Είναι άγνωστο προς το παρόν το τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά και πότε θα παρακολουθήσουμε την αποβολή των δύο παικτών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα