Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την Τετάρτη

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την Τετάρτη
Στιγμιότυπο από το Survivor 5 instagram @survivorgreece

Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου το βράδυ της Τετάρτης.

Γεμάτο εντάσεις και συγκινήσεις θα είναι το νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (23/02) στον ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor 2022, οι περισσότεροι παίκτες από την ομάδα των Διασήμων τάσσονται κατά της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία άλλαξε “στρατόπεδο” την τελευταία περίοδο, κάτι που φαίνεται παράξενο και ύποπτο στους παίκτες.

Θεωρούν, πάντως, πως αυτή θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει σήμερα. Η ίδια διατείνεται πως το παιχνίδι είναι ατομικό και ότι αν μπεις στην τελική ευθεία του Survivor 5, μάχεσαι πλέον μόνος.

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το αγώνισμα επάθλου

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό αγώνισμα στον στίβο μάχης, που θα έχει ως έπαθλο το φαγητό, ενώ στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο, οι Μαχητές θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και θα κερδίσουν το αποψινό έπαθλο φαγητού.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Μια μεγάλη ανατροπή θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο, με τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας να σοκάρονται τη στιγμή της αποχώρησης.

Υπενθυμίζεται, πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τρεις και ανήκουν όλοι στους Κόκκινους. Πρόκειται για τους: Σάκη Αρσενίου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μυριέλλα Κουρεντή.

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν, ο παίκτης που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο θα είναι ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου, ο οποίος μπήκε στο ριάλιτι πριν από λίγες ημέρες.

Φαίνεται πως το γεγονός ότι ο Σάκης Αρσενίου ενεπλάκη σε αρκετές εντάσεις με τους συμπαίκτες του μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα, δεν του βγήκε σε καλό.

Survivor: Το trailer της Τετάρτης (23/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα