Survivor: Άγριες κόντρες και φωνές στους Διάσημους – Εκτοξεύτηκαν σκαμπό

Survivor: Άγριες κόντρες και φωνές στους Διάσημους – Εκτοξεύτηκαν σκαμπό
glomex

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ Άρη Σοϊλέδη και Μυριέλλας Κουρεντή, με αποτέλεσμα να "φύγουν" ακόμα και σκαμπό έξω από την καλύβα των Διασήμων.

Ανέβηκαν κατακόρυφα οι τόνοι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, με τον Άρη Σοϊλέδη και τη Μυριέλλα Κουρεντή να ανταλλάσσουν κατηγορίες.

Αιτία του καβγά, ήταν πως η Μυριέλλα ανέφερε στο χθεσινό συμβούλιο πως ο ίδιος της είπε «θα σου έλεγα τι θα σου κάνω εγώ αλλά έχε χάρη», όταν αυτή ήθελε να κοιμηθεί.

Ο συμπαίκτης της έξαλλος μαζί της, ξέσπασε: «Όταν αναφέρεσαι σε εμένα και σε ένα συμβούλιο που μας βλέπει όλη η Ελλάδα, θα είσαι σίγουρη για αυτό που λες. Εγώ αυτό δεν το είπα ποτέ… Ψεύδεται ασύστολα. Λέει ότι δεν κοιμόταν επειδή φωνάζαμε κι ουρλιάζαμε. Δεν με απασχολεί καθόλου.» είπε, συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους:

«Θα με αφήσεις να μιλήσω κορίτσι μου γλυκό; Αν ξαναπείς ότι λέω ψέματα, η καλύβα θα πέσει κάτω. Είπα ότι από τα νεύρα μου θα ρίξω την καλύβα, όχι για εσένα».

Ο ποδοσφαιριστής φανερά εκνευρισμένος με τη Μυριέλλα, που πέρασε στην αντεπίθεση, σηκώθηκε και πέταξε με δύναμη το σκαμπό όπου καθόταν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα