Survivor Spoiler: Αυτό είναι το εντυπωσιακό έπαθλο της Κυριακής

Survivor Spoiler: Αυτό είναι το εντυπωσιακό έπαθλο της Κυριακής
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Μια νέα έκπληξη περιμένει τους παίκτες στο νέο επεισόδιο του "Survivor 4". Τι θα κερδίσει η νικήτρια ομάδα της Κυριακής (30/05).

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το “Survivor 4” του ΣΚΑΙ, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος εμφανίζεται στα τελευταία επεισόδια, να προσφέρει πολυτελή έπαθλα στους παίκτες του Άγιου Δομίνικου.

Μέχρι στιγμής, είδαμε το έπαθλο με το καταμαράν, με το ελικόπτερο και με το ταξίδι στο Μαΐάμι, ενώ πολύ σύντομα το “Survivor 4” θα χαρίσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο σε έναν από τους παίκτες.

Προς το παρόν, ένα άλλο μεγάλο δώρο περιμένει τους Μπλε και τους Κόκκινους, αφού στο επεισόδιο της Κυριακής (30/05) θα περιμένει μια πολύ μεγάλη έκπληξη τους νικητές του αγωνίσματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η νικήτρια ομάδα θα ταξιδέψει ξανά στο Μαϊάμι, αλλά αυτή τη φορά για συγκεκριμένο σκοπό.

Οι νικητές θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς στο Game 4 των NBA playoffs και θα δουν από κοντά τον αγαπημένο Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του.

Survivor 4: Δείτε το πρώτο trailer της Κυριακής (30/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα