Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που μπαίνουν τις επόμενες μέρες

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που μπαίνουν τις επόμενες μέρες

Δύο νέες προσθήκες αναμένονται τις επόμενες μέρες στο Survivor All Star. Ποια πρόσωπα "εισβάλλουν" και πότε θα τα δούμε στο παιχνίδι.

Γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές είναι το Survivor All Star, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να μπουν αρκετοί παίκτες από τα παλιά, οι οποίοι θα αλλάξουν τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, ο Γιώργος Κορόμι από το Survivor 2021 είναι ένας από αυτούς και, μάλιστα, βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Ο παίκτης, που ήταν ένας από τους πιο δυνατούς στον κύκλο που είχε συμμετάσχει, θα κάνει την εμφάνισή του τις αμέσως επόμενες μέρες, ενώ ενδέχεται να τον δούμε την ερχόμενη Κυριακή (22/01).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα “εισβάλει” στο παιχνίδι και η Χριστίνα Κεφαλά, επίσης, από το Survivor 2021, η οποία αναμένεται να ταξιδέψει την Τετάρτη (18/01) για τον Άγιο Δομίνικο. Η εμφάνισή της στο ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να γίνει σε περίπου 15 μέρες από τώρα.

Υπενθυμίζεται πως πριν από δύο χρόνια η “εισβολή” της παίκτριας στο Survivor είχε προκαλέσει ταραχές ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, που γνωρίζονταν από πριν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα