Χριστίνα Κεφαλά: “Είναι μια δουλειά το Survivor, ας μην κρυβόμαστε, το παν είναι τα λεφτά”

Χριστίνα Κεφαλά: “Είναι μια δουλειά το Survivor, ας μην κρυβόμαστε, το παν είναι τα λεφτά”
Χριστίνα Κεφαλά glomex

Τα πράγματα με το όνομά τους είπε η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το Survivor All Star του ΣΚΑΙ.

Τη Χριστίνα Κεφαλά υποδέχθηκε στο πλατό του “Καλό Μεσημεράκι” της Πέμπτης (09/03) ο Νίκος Μουτσινάς μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, η πρώην παίκτρια του μετέφερε στον παρουσιαστή και το τηλεοπτικό κοινό όσα συμβαίνουν στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου αλλά και το παρασκήνιο πίσω από τις κόντρες και τις εντάσεις των παικτών, που τελευταία διαδέχονται η μία την άλλη, λέγοντας μερικές… μεγάλες αλήθειες.

Έχει ξεφύγει το παιχνίδι. Είναι λίγο το μοντάζ… είναι τηλεόραση, το γνωρίζουμε όλοι αυτό“, δήλωσε αρχικά και μοιράστηκε τον πρώτο δισταγμό της όταν κλήθηκε να μπει στο Survivor. “Μπήκα την προηγούμενη φορά σε δεύτερη μοίρα, πιο μετά δηλαδή. Λέω αφού το έχω δει το έργο, ξέρω τι παίζει. Ήμουν σίγουρη ότι αν δεν φύγω τη 2η εβδομάδα, την 3η, 4η, είναι σίγουρο”, ανέφερε.

“Όταν μπήκα είπα θα είμαι YOLO, δεν θα κοιτάξω τι κάνουν οι άλλοι, ποιος ‘τρώγεται’ με ποιον, είπα θα είμαι χαλαρή, ο εαυτός μου, όπου βγάλει. Μετά από δύο εβδομάδες μέσα που έβλεπα αυτά που έβλεπα off camera και μετά μπροστά στην κάμερα, έλεγα τι δουλειά έχω εγώ εδώ, τι κάνω τώρα; Μετά δεν ήθελα να μείνω γιατί με έτρωγε και ψυχολογικά όλο αυτό. Εντάξει να μπούμε σε ένα παιχνίδι, γιατί το παν είναι τα χρήματα, για τα χρήματα μπήκαμε όλοι. Η δημοσιότητα, η παραμονή στο παιχνίδι… γιατί αυτό είναι, μην κοροιδευόμαστε. Αλλά όσο έβλεπα όλα αυτά σκεφτόμουν ότι δεν αξίζει”, είπε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας το 24ωρο των παικτών μέσα στο παιχνίδι, η Χριστίνα Κεφαλά ανέφερε πως για κάποιον που δεν το γνωρίζει το Survivor είναι μια δουλειά, σχολιάζοντας πως “κάποιοι χάνουν τον εαυτό τους γιατί καλώς ή κακώς κοιτάνε τα χρήματα, είδα πολλά παιδιά να έχουν ξεφύγει. Γνωρίζω και από το 2021 κάποια παιδιά και είδα ανθρώπους να έχουν ξεφύγει. Άλλα μπροστά στην κάμερα και άλλα πίσω από την κάμερα και έλεγα τι γίνεται εδώ;”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα