Survivor Spoiler: Αυτοκίνητο και Πούντα Κάνα τα επόμενα έπαθλα – Ποιος κερδίζει

Survivor Spoiler: Αυτοκίνητο και Πούντα Κάνα τα επόμενα έπαθλα – Ποιος κερδίζει
Survivor All Star ΣΚΑΙ

Με νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει την Κυριακή (14/05) το Survivor All Star. Ποιος παίκτης θα κερδίσει το αυτοκίνητο και ποιους θα πάρει μαζί του στην Πούντα Κάνα, ποιοι θα διαμαρτυρηθούν.

Τρία μόνο επεισόδια του Survivor All Star παίχτηκαν την εβδομάδα που πέρασε, καθώς έγιναν αλλαγές στον προγραμματισμό του ΣΚΑΙ, λόγω της διεξαγωγής του debate των πολιτικών αρχηγών και του Β’ Ημιτελικού της Eurovision.

Μετά από την αποχώρηση της Ρίας Κολοβού, που παρακολουθήσαμε στο τελευταίο επεισόδιο (η οποία έφυγε με ένα τεράστιο ποσό), το Survivor επιστρέφει με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο την ερχόμενη Κυριακή (14/05).

Survivor Spoiler: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές θα είναι πολλές, αφού, μετά από τα μεγάλα έπαθλα – ταξίδια στο Λονδίνο και στο Μαϊάμι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιφυλάσσει και άλλα μεγάλα δώρα στους παίκτες και τις παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο νικητής του αγώνα που θα δούμε θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο, αλλά και μία έξοδο στο κλαμπ Congo Bongo στην εξωτική Πούντα Κάνα, όπου θα μπορεί να πάρει μαζί του τέσσερα άτομα από την ομάδα του.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Σάκης Κατσούλης θα είναι ο παίκτης που θα βγει νικητής, ενώ αναμένεται να υπάρξουν διαμαρτυρίες για τη διεξαγωγή του αγώνα από τους Νίκο Μπάρτζη και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Στην Πούντα Κάνα, ο παίκτης θα πάρει μαζί του την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Γιώργο Κόρομι, τον Τάκη Καραγκούνια και την Μελίνα Μεταξά – αφήνοντας πίσω ένα άτομο από την ομάδα του, τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα