Survivor: Με τεράστιο ποσό αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο η Ρία Κολοβού

Survivor: Με τεράστιο ποσό αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο η Ρία Κολοβού
Ρία Κολοβού skai tv / glomex

Η Ρία Κολοβού εγκαταλείπει το Survivor All Star, έχοντας στην τσέπη της ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (09/05) το Survivor All Star, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας, καθώς ο προγραμματισμός του καναλιού έχει αλλάξει λόγω του ντιμπέιτ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, αλλά και της Eurovision την επόμενη μέρα. Έτσι, το Survivor θα επανέλθει την ερχόμενη Κυριακή (14/05).

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, οι ομάδες ρίχτηκαν στη μάχη για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, το οποίο ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, όπου οι νικητές παρακολούθησαν αγώνα της Φόρμουλα 1.

Τελικά, οι Κόκκινοι κέρδισαν το πολυπόθητο ταξίδι στο Μαϊάμι και αποκάλυψαν πως τον αγώνα της Φόρμουλα 1 παρακολούθησαν πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους η Σακίρα, ο Τομ Κρουζ και ο Βιν Ντίζελ.

Survivor All Star: Ποιος παίκτης αποχώρησε

Η αποχώρηση ήταν βαμμένη με Μπλε χρώμα, αφού η ομάδα είχε τέσσερις υποψήφιους, που ήταν οι εξής: ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ρία Κολοβού, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης.

Στο τέλος του Συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως ο παίκτης θα πρέπει να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο είναι η Ρία Κολοβού, με την Στέλλα να ξεσπά σε κλάματα για την αποχώρηση της καλής της φίλης.

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχωρεί η Ρία Κολοβού

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή τους στο Survivor All Star.

Η Ρία Κολοβού μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης λίγο μετά την έναρξη και συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου, επομένως κατάφερε να συγκεντρώσει 80.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα