Survivor Spoiler: “Κλείδωσαν” οι ημερομηνίες Ημιτελικού και Τελικού – Πότε επιστρέφουν στην Ελλάδα οι παίκτες

Survivor Spoiler: “Κλείδωσαν” οι ημερομηνίες Ημιτελικού και Τελικού – Πότε επιστρέφουν στην Ελλάδα οι παίκτες
Γιώργος Λιανός ΣΚΑΙ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Ημιτελικό και τον Τελικό του Survivor All Star, όπου θα μάθουμε τον μεγάλο νικητή. Ο προγραμματισμός της παραγωγής για τις επόμενες μέρες.

Στην τελική ευθεία έχει μπει εδώ και λίγες μέρες το Survivor All Star – από τότε δηλαδή που το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έγινε ατομικό – με τον χρόνο να μετρά πλέον αντίστροφα για την βραδιά που θα μάθουμε τον μεγάλο νικητή του τίτλου και του “χρυσού” επάθλου.

Οι παίκτες αυτή τη στιγμή είναι 7, ενώ, όπως έγινε γνωστό, την τρέχουσα εβδομάδα οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν δύο αποχωρήσεις. Επομένως, μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι παίκτες που θα έχουν απομείνει, θα είναι 5.

Όπως γνωρίζουμε, τα επεισόδια του Survivor είναι γυρισμένα ορισμένα 24ωρα νωρίτερα από την στιγμή της προβολής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, την ερχόμενη Κυριακή (2 Ιουλίου) ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς οι υποχρεώσεις του, όσον αφορά τα γυρίσματα του προγράμματος στον Άγιο Δομίνικο, θα έχουν ολοκληρωθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως περίπου μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή το επόμενο Σαββατοκύριακο (8-9 Ιουλίου), θα επιστρέψει στην Ελλάδα και η τετράδα του τελικού.

Ειδικότερα, από τη μέρα που θα φύγει ο Λιανός μέχρι και τη μέρα που οι τέσσερις φιναλίστ θα επιστρέψουν στη χώρα μας (δηλαδή για διάστημα μίας εβδομάδας), οι παίκτες θα μένουν σε σπίτι στον Άγιο Δομίνικο. Τα γυρίσματα θα έχουν ήδη τελειώσει – όπως προαναφέραμε – και θα μπουν στο αεροπλάνο του γυρισμού δύο μέρες πριν τον Ημιτελικό.

Και έτσι ερχόμαστε στη μεγάλη ανακοίνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, ο Ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουλίου και ο μεγάλος Τελικός θα γίνει την Τρίτη 11 Ιουλίου. Και τα δύο events, θα λάβουν χώρα στο Γαλάτσι.

Σημειώνεται πως οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον Ημιτελικό και τον Τελικό να πραγματοποιούνται φέτος νωρίτερα από τις άλλες χρονιές, ωστόσο, οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις άλλαξαν τα σχέδια της παραγωγής.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα