Survivor Spoiler: “Κλείδωσε” – Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία

Survivor Spoiler: “Κλείδωσε” – Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία
Survivor All Star instagram @survivorgreece

Χαμός θα επικρατήσει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Ποια ομάδα κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (31/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αναμένεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις.

Όπως βλέπουμε στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, στο συμβούλιο του νησιού, ο Νίκος Μπάρτζης απευθύνεται στους Μπλε και με εκνευρισμό λέει:“Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό, σας το λέω να το ξέρετε”.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, εξαγριωμένος, του ζητά να πει το όνομα του παίκτη, με τον Μπάρτζη να αποκαλύπτει πως πρόκειται για την Ασημίνα. Οι παίκτες των Μαχητών ξεσηκώνονται. “Εγώ φεύγω τώρα, τώρα” φωνάζει ο Τάκης, Άντε γεια, μπράβο” λέει η Μαριαλένα, ενώ και οι δύο σηκώνονται και αποχωρούν από το συμβούλιο του νησιού.

Survivor Spoiler: Τρεις οι παίκτριες που “πιάστηκαν” με κινητό

Η αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη αναμένεται να προκαλέσει ένα “ντόμινο” εξελίξεων στον Άγιο Δομίνικο, ενώ, όπως όλα δείχνουν, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν είναι η μόνη παίκτρια που χρησιμοποιούσε κινητό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, εκτός από την ανωτέρω παίκτρια, κινητό χρησιμοποίησε και η Κατερίνα Δαλάκα.

Μάλιστα, πηγές του NEWS 24/7 λένε πως στο νέο σκάνδαλο του Άγιου Δομίνικου εμπλέκεται και η Αφροδίτη Σκαφιδά, η οποία, όμως, θα γλιτώσει την ποινή – άγνωστο με ποιον τρόπο και για ποιο λόγο.

Survivor Spoiler: Τι θα γίνει με τη συμμετοχή τους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NEWS 24/7, οι δύο παίκτριες, δηλαδή η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα, θα αποβληθούν από το παιχνίδι.

Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι να τερματιστεί η συμμετοχή τους στο Survivor All Star, κάτι που είχε γίνει σαφές στους παίκτες κατά τη διάρκεια της υπογραφής του συμβολαίου τους.

Συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται, πως όταν οι παίκτες συζητούσαν στα γραφεία με τον Τούρκο παραγωγό, είχαν συμφωνήσει πως αν κάποιος πιαστείμε κινητό, θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό τρίτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Κόκκινοι θα είναι και πάλι οι νικητές του αγώνα ασυλίας, αναγκάζοντας τους Μπλε να πάνε για τρίτη φορά στην κάλπη αυτή την εβδομάδα.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (31/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα