Νίκος Μπάρτζης: Απαντά στα ‘πισώπλατα μαχαιρώματα’ με απόφθεγμα του Σωκράτη

Νίκος Μπάρτζης: Απαντά στα ‘πισώπλατα μαχαιρώματα’ με απόφθεγμα του Σωκράτη
Νίκος Μπάρτζης Instagram@nikos_bartzis

Αινιγματικός και με φιλοσοφική διάθεση ο Νίκος Μπάρτζης στην τελευταία του ανάρτηση στα social media, θέλοντας να δώσει τη δική του απάντηση για το πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια.

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο Survivor All Star καταφέρνοντας να κερδίσει την αγάπη και τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που φάνηκε και στο τέλος του παιχνιδιού, αφού βρέθηκε να διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο απέναντι στον Σάκη Κατσούλη που αναδείχθηκε τελικά νικητής.

Ήταν όμως και ένας από τους παίκτες που “πολεμήθηκαν” εκτός Survivor καθώς η παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν έντονη και οι εντάσεις με ορισμένους από τους συμπαίκτες του συχνές.

Ο ίδιος πλέον έχει επιστρέψει στην παλιά ζωή του και απολαμβάνει την ελευθερία του μακριά από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, θέλησε όμως να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους του επιτίθενται και μιλάνε αρνητικά για εκείνον πίσω από την πλάτη του.

Στην τελευταία του ανάρτηση, ο ίδιος χρησιμοποίησε ένα απόφθεγμα του Έλληνα φιλόσοφου Σωκράτη, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:

-Πίσω από την πλάτη σου κάποιοι σε κατηγορούν.

– Δεν πειράζει εν απουσία μου επιτρέπω και να με δείρουν“, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δική του απάντηση στα “πισώπλατα μαχαιρώματα”.

Η ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα