Τηλεθέαση: Μέτρια νούμερα για τον Τελικό του Survivor All Star – Πρωτιά για Σασμό

Τηλεθέαση: Μέτρια νούμερα για τον Τελικό του Survivor All Star – Πρωτιά για Σασμό
Survivor All Star skai tv

"Μονομαχία" για δύο στην τηλεθέαση της prime time ζώνης της Τρίτης. Τι νούμερα σημείωσαν ο τελικός του Survivor και ο Σασμός.

Την τελευταία του μάχη για την τηλεθέαση έδωσε τη Τρίτη (11/7) το Survivor All Star. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έριξε αυλαία, με τον Σάκη Κατσούλη να αναδεικνύεται νικητής και να κερδίζει το μεγάλο έπαθλο.

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε πως νικητής του φετινού Survivor All Star είναι ο Σάκης Κατσούλης, με τον Νίκο Μπάρτζη να μένει στη δεύτερη θέση.

Τελικός Survivor All Star: Η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή

Η ανακοίνωση του νικητή ήρθε στο τέλος της βραδιάς από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, με τους θεατές που βρίσκονταν στον χώρο να ξεσπούν σε θερμά χειροκροτήματα, τη στιγμή που ακούστηκε το όνομα του νικητή. Την ίδια στιγμή, χιλιάδες κομφετί γέμισαν τον χώρο, ενώ ο Σάκης Κατσούλης σήκωσε (ξανά) με τεράστιο ενθουσιασμό το έπαθλο στον αέρα. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αμέσως έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

Η τηλεθέαση της βραδιάς

Στο γενικό σύνολο το Survivor σημείωσε μέσο όρο 24,6%, ενώ στο δυναμικό κοινό σκαρφάλωσε στο 20,1%. Ο Σασμός, από την άλλη, κέρδισε την πρωτιά, τόσο στο σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό.

Η αναλυτική τηλεθέαση

Γενικό Σύνολο

  • Σασμός – 28,7%
  • Survivor Star – 24,6%

Δυναμικό

  • Σασμός – 24,4%
  • Survivor All Star – 20,1%

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα