Survivor – Spoiler: Μεγάλη ανατροπή, νέοι κανόνες στο παιχνίδι – Ποιος θα είναι υποψήφιος

Survivor – Spoiler: Μεγάλη ανατροπή, νέοι κανόνες στο παιχνίδι – Ποιος θα είναι υποψήφιος
Survivor Greece

Αλλάζουν όλα στο Survivor της Κυριακής. Νέοι κανόνες και νέα μορφή σε αγωνίσματα και ασυλίες. Ποιος φέρεται να είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από τον Άγιο Δομίνικο φέρνει ολική “ανανέωση” στη δομή του Survivor, το οποίο οδεύει προς την τελική του ευθεία, συνεχίζοντας ωστόσο τις αλλαγές που θα επαναφέρουν την τηλεθέαση σε προηγούμενα υψηλά επίπεδα.

Από το αποψινό επεισόδιο, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ γίνεται ατομικό και μεγάλα έπαθλα, δυνατές στιγμές και αλλαγή στρατηγικής έρχονται για τους εναπομείναντες παίκτες.

Οι επτά παίκτες που βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου θα αγωνίζονται πια σε ατομικό επίπεδο διεκδικώντας την πολυπόθητη ασυλία. Τα “ματσαρίσματα” θα γίνονται και μεταξύ αντρών και γυναικών, ενώ δεν θα λείψουν οι μεικτοί αγώνες. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τρία αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία θα προκύπτουν ισάριθμοι νικητές ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι πλέον τρεις.

Μία… ζωή ακόμα για τον προτεινόμενο

Οι νέοι κανόνες, όμως, που θα ανακοινωθούν απόψε από τον Γιώργο Λιανό δεν θα αφορούν μόνο στα αγωνίσματα αλλά και στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αντελίνα Βαρθακούρη στην εκπομπή “Σου Κου Family”, οι ασυλίες θα είναι επίσης τρεις, ενώ όποιος κερδίσει τις δύο από τις τρεις δεν μπορεί να βγει υποψήφιος.

Μάλιστα, όπως είπε, όποιος έχει ψηφιστεί στο πρώτο συμβούλιο μπορεί να ακυρώσει την υποψηφιότητά του για αποχώρηση αν κερδίσει τις δύο επόμενες ασυλίες.

Φαβορί για ασυλία και νέα “εκδίκηση”

Απόψε, λοιπόν, Κυριακή, ο αγώνας θα είναι επίσης ασυλίας και όχι επάθλου, πράγμα που φαίνεται ότι θα καθιερωθεί και για τις επόμενες Κυριακές. Σύμφωνα με τα spoiler, ο παίκτης που θα κερδίσει την ασυλία είναι ο Σάκης Κατσούλης, πράγμα που δημιουργεί ασφάλεια και στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έστω και προσωρινά.

Μάλιστα, τα ίδια spoiler αναφέρουν ότι ο Σάκης Κατσούλης θα υποδείξει την Καρολίνα ως πρώτη υποψήφια, με την οποία το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει σε αντιπαράθεση αρκετές φορές.

Θεατρικό… παρωδία σε βάρος του Τριαντάφυλλου

Ο Σάκης εμφανίζεται ιδιαίτερα πεσμένος ψυχολογικά, επηρεασμένος από την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. Ο ποδοσφαιριστής εξομολογείται στη Μαριαλένα πόσο μεγάλη ήταν η εκτίμηση που είχε στο πρόσωπο του γνωστού τραγουδιστή, ενώ σε κάποιο σημείο ξεσπά σε κλάματα. Την ίδια ώρα, εκ διαμέτρου αντίθετο είναι το κλίμα στους “Amigos” το άλλο… στρατόπεδο του νησιού. Εκεί, παίκτες όπως οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Καρολίνα και Ηλίας Μπόγδανος φαίνεται πως το διασκεδάζουν, καθώς περίμεναν εδώ και καιρό την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. Οι δύο πρώτοι μάλιστα έχουν μεταμφιεστεί και τον κοροϊδεύουν ομαδικώς, σε μία (ανα)παράσταση που προκαλεί το γέλιο των συμπαικτών τους αλλά και την αντίδραση του Σάκη.

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα