Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Χάος στους Μπλε

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Χάος στους Μπλε
Στιγμιότυπο από το Survivor 5 instagram: survivorgreece

Πολλές θα είναι οι ανατροπές στο νέο επεισόδιο του Survivor 5. Μεγάλη ένταση στο αγώνισμα επάθλου. Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού.

Γεμάτο εκπλήξεις αναμένεται να είναι το επεισόδιο του Σαββάτου του Survivor, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση.

Οι σχέσεις των Μπλε εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά κακές, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να στρέφεται κατά του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος “εξολοθρεύει” την παρέα της.

Στο trailer του επεισοδίου του Σαββάτου, η ίδια αναφέρει πως ο συγκεκριμένος παίκτης προσπαθεί να διώξει τις γυναίκες της ομάδας, ενώ τον χαρακτηρίζει “καραγκιόζη”.

Στο αγωνιστικό σκέλος, θα ακολουθήσει ένα απαιτητικό αγώνισμα επάθλου, το οποίο θα είναι γεμάτο ένταση και αγωνία.

Survivor: Το trailer του Σαββάτου (19/02)

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Μια νέα εβδομάδα εβδομάδα ξεκινά για τις δύο αντίπαλες ομάδες του Survivor 5, οι οποίες θα τεθούν αντιμέτωπες το Σάββατο (19/02) σε μια νέα αναμέτρηση, με έπαθλο το φαγητό.

Εδώ και καιρό οι Διάσημοι είναι εκείνοι που έχουν κυριαρχήσει στα έπαθλα, ειδικά όσα εμπεριέχουν το φαγητό, ωστόσο στο αποψινό επεισόδιο οι Μαχητές φαίνεται πως θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν το έπαθλο φαγητού.

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Μπλε κερδίζουν στο αποψινό αγώνισμα, ξεκινώντας με καλή ψυχολογία, πριν τα αγωνίσματα ασυλίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα