Survivor: Στένεψαν τα όρια – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Στένεψαν τα όρια – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor All Star Facebook / @Survivor Greece

Ποια ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star και πώς θα κυλήσει το παιχνίδι τις επόμενες μέρες. Οι ηττημένοι ψήφισαν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (15/05) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, και οι παίκτες των Μπλε βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, αφού η ομάδα τους έχει να νιώσει τη χαρά της νίκης και του έξτρα φαγητού, από το ταξίδι στο Λονδίνο.

Οι Κόκκινοι με το μικρό τους σχήμα, φάνηκε πως βρήκαν τα πατήματά τους, παίρνοντας τον έναν αγώνα μετά τον άλλον, ενώ το ατομικό αγώνισμα με έπαθλο το αμάξι, κατέληξε στον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος διασκέδασε μαζί με τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργο Κόρομι, Μελίνα Μεταξά και Τάκη Καραγκούνια στο κλαμπ Coco Bongo στην εξωτική Πούντα Κάνα.

Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τις ασυλίες

Οι παίκτες των δύο ομάδων κατέβηκαν πανέτοιμοι στον στίβο μάχης, διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με τον Γιώργο Λιανό να προχωρά σε μια σημαντική ανακοίνωση, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

“Να σας πω ότι και αυτή την εβδομάδα θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας. Ο πρώτος αγώνας ασυλίας βγάζει έναν υποψήφιο. Ο δεύτερος αγώνας, ανεξαρτήτως τι έχετε κάνει σήμερα, θα βγάλει δύο υποψήφιους σε περίπτωση ήττας”, είπε ο παρουσιαστής του Survivor.

“Επίσης, να ενημερώσω την Μπλε ομάδα πως, επειδή πλέον έχετε δύο γυναίκες και πέντε άντρες, τα κορίτσια αυτή την εβδομάδα προστατεύονται και δεν μπορούν να ψηφιστούν. Για την Κόκκινη ομάδα έχουν “ξεκλειδώσει” τα κορίτσια και όλοι μπορούν να ψηφιστούν κανονικά”, πρόσθεσε.

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία τη Δευτέρα

Οι δύο ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη για την ασυλία, με τους Μπλε να αναδεικνύονται νικητές. Το σκορ ήταν 8-6 Μπλε, 8-6 Κόκκινοι, 3-2 Μπλε.

Μάλιστα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που έκανε και μια απολαυστική γκάφα, κατάφερε να κάνει σερί νικών.

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στην κάλπη, ώστε να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο οποίος ήταν ο Γιώργος Κορόμι.

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, πως αισθάνεται για την υποψηφιότητά του, δήλωσε πως το περίμενε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα