Survivor: Συντετριμμένος ο Τάκης Καραγκούνιας – Ενημερώθηκε για τον θάνατο του πατέρα του

Survivor: Συντετριμμένος ο Τάκης Καραγκούνιας – Ενημερώθηκε για τον θάνατο του πατέρα του
Ο Τάκης Καραγκούνιας glomex - skai tv

Κατέρρευσε ο Τάκης Καραγκούνιας στο άκουσμα του χαμού του πατέρα του. Αποχώρησε από το συμβούλιο του Survivor.

Δύσκολες ώρες περνά ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor, αφού πληροφορήθηκε από την παραγωγή πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου (02/04) σε ηλικία 78 ετών, εντελώς ξαφνικά, καθώς δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα υγείας.

Ο παίκτης των Μπλε μίλησε για την απώλεια που βιώνει, ξεσπώντας σε κλάματα, ενώ θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό τις αναμνήσεις που έχει από τον πατέρα του.

“Με πληροφόρησαν από την παραγωγή ότι έχασα τον πατέρα μου. Πέθανε ο πατέρας μου κι εγώ είμαι εδώ. Όταν χάνεις ένα γονιό, είναι κάτι πολύ σκληρό. Είμαι αδύναμος τελείως, δεν είναι στο χέρι μου. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος. Και να θέλω να παραστώ στην τελετή της κηδείας του, δεν μπορώ. Να μπορούσα να είμαι εκεί και να συμπαρασταθώ στη μάνα μου. Να τον χαιρετούσα. Το θέμα είναι ότι δεν προλαβαίνω”, είπε αρχικά ο παίκτης του Survivor 2022.

“Μου είπανε να πάρω την πρώτη πτήση που θα μου κλείνανε να φύγω και να γυρίσω πίσω. Τους υπερευχαριστώ και δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά τους. Πρέπει να τους το αναγνωρίσω αυτό και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι πτήσεις είναι μεγάλες 15 ώρες και πλέον. Οπότε δεν θα ξαναδώ τον πατέρα μου κι όταν γυρίσω θα πάω να μιλώ σε έναν τάφο. Δεν πρόλαβα να του πω πατέρα συγχώρεσέ με, να σου έχω κάνει κάτι. Ήταν ένας υπέροχος πατέρας που μας μεγάλωσε φτωχά, αλλά με αξιοπρέπεια. Νιώθω τύψεις επειδή δεν του είπα σε αγαπώ και το έπαιζα σκληρός”, συνέχισε ο Τάκης.

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας ενημερώθηκε για τον θάνατο του πατέρα του

Λίγο μετά, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στον Τάκη, επιτρέποντάς του να μην συμμετάσχει στη διαδικασία ψηφοφορίας, αλλά και γενικότερα στο συμβούλιο.

Ο παίκτης επέλεξε να αποχωρήσει από τον χώρο του συμβουλίου, λέγοντας πως χρειάζεται λίγο χρόνο για να σκεφτεί τι ακριβώς θα κάνει και αν θα παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Η συγκίνηση του Τάκη Καραγκούνια στο συμβούλιο του νησιού

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα