Survivor: “Θρίλερ” με την επιστροφή Ασημίνας και Δαλάκα – Το ραντεβού με τον Ατζούν

Survivor: “Θρίλερ” με την επιστροφή Ασημίνας και Δαλάκα – Το ραντεβού με τον Ατζούν
Κατερίνα Δαλάκα - Ασημίνα Χατζηανδρέου ΣΚΑΙ

Την επανένταξη των δύο παικτριών που αποβλήθηκαν εξετάζει η παραγωγή του Survivor All Star. Στον Άγιο Δομίνικο έχει φτάσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Το σενάριο της επιστροφής.

Στον Άγιο Δομίνικο παραμένουν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες, μετά από την αποβολή τους από το Survivor All Star.

Οι δύο παίκτριες, οι οποίες απομακρύνθηκαν από το παιχνίδι όταν παραβίασαν τους κανονισμούς της παραγωγής, αναμένουν τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος πρόκειται να τις συναντήσει για να συζητήσει μαζί τους τα όσα έγιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, ο Ατζούν βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, ενώ όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Πρωινό μας” το κρίσιμο ραντεβού με τις δύο γυναίκες θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Οι δυο τους δεν έχουν λάβει τα κινητά τους τηλέφωνα και, έτσι, δεν έχουν επικοινωνία με τον έξω κόσμο, παρά μόνο μέσω τρίτου.

Αποκαλύφθηκε, επίσης, πως η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν μένουν μαζί, αλλά σε ξεχωριστά ξενοδοχεία. Μάλιστα, η καθεμία είναι σε επαφή με διαφορετικό άτομο της παραγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ασημίνα επιμένει πως δεν έχει κάνει χρήση του κινητού τηλεφώνου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η σχέση των δύο κοριτσιών και κατά πόσο θα συμφωνήσουν πως δεν παραβίασαν τους κανόνες ή αν σκοπεύουν να τα “ρίξει” η μία στην άλλη.

Πώς θα επιστρέψουν στο Survivor

Υπενθυμίζεται πως, τις προηγούμενες μέρες, διάφορες πληροφορίες έκαναν λόγο για επανένταξή τους στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Super Katerina”, ο Τούρκος παραγωγός θέλει τα δύο κορίτσια να ξαναμπούν στο παιχνίδι, γιατί η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι μια καλή παίκτρια που κάνει και ριάλιτι, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα είναι η αγαπημένη παίκτρια του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Από τη μία η Δαλάκα είναι πολύ ήρεμη και ψύχραιμη, ενώ η Ασημίνα είναι σε μεγάλη ταραχή.

Οι παίκτριες αν επιστρέψουν θα έχουν κάποιες ποινές, για παράδειγμα στο φαγητό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι παίκτες αναμένεται να αποφασίσουν για την επανένταξή τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα