Survivor Spoiler: Τι συμβαίνει με Ασημίνα και Δαλάκα – Εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν

Survivor Spoiler: Τι συμβαίνει με Ασημίνα και Δαλάκα – Εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν
glomex

Μεγάλη ανατροπή στο Survivor All Star, καθώς η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται να συζητούν με την Ατζούν media για να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Σοκ είχε προκαλέσει σε συμπαίκτες, αντιπάλους αλλά και τηλεθεατές, η αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star την Τρίτη.

Το Σάββατο έγινε γνωστό πως οι πρώην παίκτριες δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα και παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο. Συγκεκριμένα, βρίσκονται σε ένα ξενοδοχείο στο νησί, χωρίς όμως να έχουν λάβει τα κινητά τους τηλέφωνα.

Υπενθυμίζεται πως στο επεισόδιο της Τρίτης έγινε γνωστό από τον Νίκο Μπάρτζη πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα παραβίασαν τους κανονισμούς, καθώς χρησιμοποιούσαν κινητό στη ζούγκλα. Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης αποφάσισε να αποβάλει τις δύο παίκτριες, οι οποίες βρίσκονται πια εκτός Survivor.

Survivor Spoiler: Επιστρέφουν στο παιχνίδι Ασημίνα και Δαλάκα;

Σύμφωνα με το ρεπορταζ της εκπομπής OPEN Weekend, τα δεδομένα φαίνεται πως θα ανατραπούν, καθώς οι δύο κοπέλες κάνουν συναντήσεις με την Acun Medya και συζητούν για την επανένταξή τους στο παιχνίδι.

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψει, αφού υπάρχει συγκεκριμένος όρος στο συμβόλαιό της, που λέει ότι δεν κρατούσε η ίδια το κινητό, αλλά και δεν αποδεικνύεται μέσω του local, ότι το χρησιμοποίησε.

Για την Ασημίνα παραμένει άγνωστος ο τρόπος που θα μπορούσε να αναιρεθεί η αποβολή της, καθώς υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις.

Μάλιστα, τα δύο κορίτσια φαίνεται να αναμένουν την επίσκεψη του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο σήμερα, Κυριακή για να μιλήσει μαζί τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα