Survivor: Το bullying κατά της Σπυροπούλου – ‘Μακάρι να μπορούσα να κάνω θαύματα’ απαντά

Survivor: Το bullying κατά της Σπυροπούλου – ‘Μακάρι να μπορούσα να κάνω θαύματα’ απαντά

Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε "με το γάντι" στο Συμβούλιου του Νησιού σε όσους συμπαίκτες της επιθυμούν διακαώς την αποχώρησή της - Η αποχώρηση Δρυμωνάκου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται αναμφίβολα στο επίκεντρο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2. Αυτό μοιάζει λίγο αναμενόμενο, δεδομένου του ντόρου που είχε δημιουργηθεί όταν πρωτοανακοινώθηκε η συμμετοχή της και των όσων ακούγονταν για εκείνην από συναδέλφους της. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση ωστόσο είναι ότι η Σπυροπούλου κάθε άλλο παρά ως “ντίβα” τραβάει την προσοχή: Αντίθετα είναι η πιο αδύναμη όσον αφορά στις σχέσεις της με τους Διασήμους οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να τη διώξουν, Το τηλεοπτικό κοινό ωστόσο τη θέλει και στην παραλία και στην αρένα του στίβου.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν χθες η Σπυροπούλου (για τέταρτη φορά), ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Στο Συμβούλιο του νησιού αυτό που επικράτησε στο στρατόπεδο των Διασήμων ήταν ένα άτυπο bullying κατά της “αδύναμης” Κωνσταντίνας με σχεδόν όλους -πλην της Δαλάκα και του Νάσου- να δείχουν πεπεισμένοι ότι θα φύγει. Το επιχείρημα που πρόβαλαν όλοι ήταν το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς υπήρξε μια παραδοχή ότι η Κωνσταντίνα προσφέρει στην παραλία.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Σπυροπούλου: «Εντάξει είμαι η πιο αδύναμη, το έχω ξαναπεί. Ίσως καλυτερεύσει η ομάδα αν φύγω. Δεν μπορώ να το ξέρω. Πολλές φορές δεν είναι εύκολο να μιλάς εσυ για τον εαυτό σου, δεν τα βλέπεις και πολύ ξεκάθαρα. (..) Μακάρι να μπορούσα να φέρω περισσότερες νίκες. Ποιος θέλει να χάνει, ποιος θέλει να στεναχωριέται και να στεναχωρεί τους άλλους; Κανείς νομίζω. Το έπαθλο δεν άφορα μόνο τα παιδιά, αφορά και εμένα. Οπότε εκ των πραγμάτων δεν θέλω να φέρνω αυτό το αποτέλεσμα, τι να κάνω; Μακάρι να μπορούσα να κάνω θαύματα, δεν μπορώ. Προσπαθώ, δεν τα παρατάω και όσο μπορώ να βελτιώσω τον εαυτό μου στην παραλία, το κάνω καθημερινά. Νομίζω και ο κόσμος το βλέπει αυτό, δεν νομίζω ότι ο λόγος που με έχει κρατήσει είναι οι αγωνιστικές μου επιδόσεις.»

Δείτε το βίντεο:

Η ανακοίνωση του ονόματος του Δρυμωνάκου ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Μπορεί να ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά μέσα στο Survivor και ο παίκτης, ο οποίος κατα γενική ομολογία παρουσίασε την μεγαλύτερη βελτίωση από την αρχή του παιχνιδιού, ωστόσο δεν μπορούσε να συναγωνιστεί τη δημοφιλία των άλλων δύο υποψηφίων.

Ο ίδιος ο Δρυμωνάκος σε ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη πριν την ανακοίνωση των παοτελεσμάτων τόνισε ότι οι πόνοι στη μέση του είναι αφόρητοι και υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα ήθελε να συνεχίσει, ώστε να μην βάλει σε κίνδυνο όλες τις δραστηριότητες τις οποίες κάνει στην Ελλάδα. Τελικά δεν χρειάστηκε να βάλει τον εαυτό του σε μεγαλύτερη δοκιμασία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα