Survivor: Το “Σ’ αγαπάω” του Δάντη στην Ασημίνα και η… πολιτική σπόντα του

Survivor: Το “Σ’ αγαπάω” του Δάντη στην Ασημίνα και η… πολιτική σπόντα του
Ο Χρήστος Δάντης στον ημιτελικό του Survivor glomex - skai tv

Στον ημιτελικό του Survivor, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Χρήστο Δάντη, με τον τραγουδιστή να εκφράζει την αγάπη του για την Ασημίνα, αλλά και να πετάει μια μικρή "βόμβα", σχετικά με πολιτική πρόταση που δέχτηκε.

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις στον ημιτελικό του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (05/07) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor 5 βρέθηκε ο Χρήστος Δάντης, προκειμένου να υποστηρίξει την αγαπημένη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον δημοφιλή τραγουδιστή, για να πει δυο λόγια τρυφερά για την Ασημίνα, με τον ίδιο να πετάει και μια σπόντα για πολιτική πρόταση που δέχτηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάντης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ στις κουβέντες δεν είμαι καλός! Στις κουβέντες δεν είμαι καλός, αν και τελευταία η πολιτική σκέφτεται να ασχοληθεί μαζί μου και όχι εγώ μαζί της. Εγώ ξέρω να τα λέω τραγουδιστά για να το αφιερώσω σε όλους αλλά κυρίως στην αγαπημένη μου».

«Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, τι κι αν δεν το δέχεσαι, δεν έχει διαφορά… Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, ούτε να το σκέφτεσαι, να μην το λέω πια… Σ’ αγαπάω απλά», τραγούδησε ο ίδιος στην σύντροφό του.

«Παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους! Θα χειροκροτήσω όλους σας γιατί αυτό που κάνατε όλοι φέτος, εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω», συμπλήρωσε ο Χρήστος Δάντης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα