Survivor Trailer: Άγριος αγώνας με δεμένα πόδια – Για “χυδαία επίθεση Βρισηίδας” μιλά ο Εμμανουήλ

Survivor Trailer: Άγριος αγώνας με δεμένα πόδια – Για “χυδαία επίθεση Βρισηίδας” μιλά ο Εμμανουήλ
Survivor Youtube / @Skai.gr

Σε ρήξη θα έρθουν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο νέο επεισόδιο του Survivor. Ανατρεπτικό αγώνισμα με αλυσίδες για το έπαθλο φαγητού. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Συναρπαστικό αναμένεται το νέο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (04/05) στον ΣΚΑΙ, καθώς θα έχουμε ένα πολύ ιδιαίτερο αγώνισμα, ενώ θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει.

Όπως βλέπουμε στο trailer, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έρχονται σε ρήξη, αναστατώνοντας την ομάδα των Μπλε, η οποία ήδη δεν περνάει την καλύτερη φάση της.

“Ήταν χυδαία η επίθεσή της”, λέει ο Εμμανουήλ, μετανιώνοντας που την στήριξε τόσο καιρό, ενώ η ίδια αναφέρει πως δεν αντέχει άλλο μέσα στο παιχνίδι.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα “ριχτούν” στη μάχη για να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού, ωστόσο, ένα άγριο αγώνισμα τους περιμένει, αφού θα πρέπει να έχουν τα πόδια τους δεμένα με αλυσίδες.

Survivor Youtube / @Skai.gr

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, μάλιστα, οι δύο προαναφερθέντες παίκτες των Μπλε, θα δημιουργήσουν ένταση. “Εσύ ποιος είσαι;”, θα φωνάξει η Βρισηίδα, ενώ ο Εμμανουήλ θα της απαντήσει “Τι μιλάς;”.

Στη συνέχεια, στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Υπενθυμίζεται πως υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι: Βρισηίδα Ανδριώτου, Σοφιάννα Αβραμάκη, Τάκης Καραγκούνιας.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (04/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα