Survivor Trailer: Φουντώνει το ειδύλλιο Μαρτίκα-Βρισηίδας – Χάος στο συμβούλιο

Survivor Trailer: Φουντώνει το ειδύλλιο Μαρτίκα-Βρισηίδας – Χάος στο συμβούλιο
Μαρτίκας - Βρισηίδα glomex - skai tv

Γεμάτο ανατροπές θα είναι το νέο επεισόδιο του Survivor. Μεγάλη "μάχη" στο αγώνισμα ασυλίας. Δείτε το trailer της Δευτέρας.

Γεμάτο εκπλήξεις αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (23/05), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, το κλίμα στην παραλία είναι τεταμένο, με τον Μαρτίκα και τη Βρισηίδα να είναι απομονωμένοι στην παραλία και να δέχονται σχόλια για το πόσο αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις… Οι δύο παίκτες έχουν έρθει αρκετά κοντά και φαίνεται πως το ειδύλλιό τους έχει φουντώσει για τα καλά.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα βρεθούν στον χώρο των αγωνισμάτων, για να ριχτούν στη “μάχη”, με στόχο τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας.

Στο τέλος του επεισοδίου θα παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό συμβούλιο, στο οποίο θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου η ένταση θα φτάσει στα ύψη, ενώ δεν θα λείψουν και τα σχόλια περί λυκοφιλίας και πισώπλατων μαχαιρωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο της Κυριακής, οι κόκκινοι ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ενώ στο συμβούλιο του νησιού ανέδειξαν μέσα από την κάλπη τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (23/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα