Survivor Trailer: Η ανακοίνωση του Λιανού για τον Κατσαούνη – Νέος έρωτας στον Άγιο Δομίνικο

Survivor Trailer: Η ανακοίνωση του Λιανού για τον Κατσαούνη – Νέος έρωτας στον Άγιο Δομίνικο
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 5 instagram @survivorgreece

Μεγάλες θα είναι οι ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Η ανακοίνωση του Λιανού για το μέλλον του Κατσαούνη και ο πρώτος αγώνας ασυλίας. Δείτε το trailer της Κυριακής.

Γεμάτο εκπλήξεις αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (08/05), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, στο επίκεντρο των συζητήσεων και των… κουτσομπολιών θα βρεθεί για άλλη μια φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος θα θα κάνει λόγο για ένα νέο ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο, μεταξύ του Σπύρου και της Βρισηίδας…

“Αχ ερωτεύτηκες Σπύρο μου, ερωτεύτηκες.. Είναι τραγελαφικό το ζευγάρι…”, είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα ο make-up artist.

Λίγο μετά, οι παίκτες των δύο ομάδων θα βρεθούν στον χώρο των αγωνισμάτων. Οι δύο ομάδες θα ριχτούν στη “μάχη”, με στόχο τη νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες την απόφαση της παραγωγής για την ποινή που θα λάβει ο Γιώργος Κατσαούνης, μετά τη βίαιη επίθεση που πραγματοποίησε κατά του Τάκη Καραγκούνια.

Survivor: Δείτε το trailer της Κυριακής (08/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα