Survivor Trailer: Η Ταραμπάνκο διάλεξε στρατόπεδο – Άγριος καβγάς στο συμβούλιο

Survivor Trailer: Η Ταραμπάνκο διάλεξε στρατόπεδο – Άγριος καβγάς στο συμβούλιο
Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor GLOMEX

Σχέδια και στρατηγικές εφαρμόζουν οι παίκτες των Κόκκινων ώστε να παραμείνουν στο Survivor 5. Κατηγορίες για κλοπές στην ομάδα των Μπλε. Δείτε το trailer της Κυριακής (20/02).

Γεμάτο εντάσεις, ίντριγκες και σχέδια των παικτών για το πώς θα παραμείνουν στο Survivor 5, θα είναι το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ το βράδυ της Κυριακής (20/02).

“Απόστολος, Σάκης, Άρης, Ναυσικά. Αυτοί οι τέσσερις, προσπαθούν να μας ρίξουν όλους”, ακούγεται να λέει η Βρησίδα Ανδριώτου στο trailer του αποψινού επεισοδίου.

“Από την άλλη είμαστε οι υπόλοιποι. Τάκης, Ευρυδίκη, Βρισηίδα και εγώ. Είναι μια πάρα πολύ ώριμη σκέψη της Βρησίδας το να κοιτάξουμε λίγο πιο στρατηγικά την παραμονή μας στο παιχνίδι”, προσθέτει η Κάτια Ταραμπάνκο.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor 5, θα παρακολουθήσουμε, επίσης, τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ενώ αργότερα στο συμβούλιο θα σημειωθεί άγριος καβγάς μεταξύ της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Σπύρου Μαρτίκα.

“Δεν θέλω να την βλέπω καν μπροστά μου. Έχει κατακλέψει την ομάδα τόσο καιρό και μου το παίζει και αθώα”, λέει ο παίκτης των Μπλε για την συμπαίκτριά του.

Survivor: Το trailer της Κυριακής (20/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα