Survivor Trailer: “Μάχη” για την τρίτη ασυλία – Συγκίνηση και δάκρυα στο συμβούλιο

Survivor Trailer: “Μάχη” για την τρίτη ασυλία – Συγκίνηση και δάκρυα στο συμβούλιο
Ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor 4 Glomex

Ισορροπία και ευστοχία απαιτεί ο αποψινός στίβος μάχης του "Survivor 4". Στο Συμβούλιο του νησιού η συγκίνηση των παικτών είναι έντονη.

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν το βράδυ της Τετάρτης (16/6) οι τηλεθεατές του “Survivor 4”, ενώ απόψε θα μάθουμε και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το κλίμα στην παραλία είναι περίεργο, μετά την υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου από τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος κέρδισε δύο συνεχόμενες φορές την ασυλία. Στην πρώτη “έδωσε” την Ελένη Χαμπέρη.

Οι παίκτες του “Survivor 4” θα ριχτούν στη “μάχη” για την τρίτη και τελευταία ατομική ασυλία αυτής της βδομάδας, σε ένα αγώνισμα που απαιτεί ισορροπία, ευστοχία και παρατηρητικότητα.

Ποιος θα καταφέρει να εξασφαλίσει την τρίτη ατομική ασυλία της εβδομάδας;

Ποιον θα υποδείξει ως τρίτο υποψήφιο, που μαζί με την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, θα τεθεί απόψε στην ψηφοφορία του κοινού;

Στο Συμβούλιο του νησιού η συγκίνηση των παικτών θα είναι έντονη, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πλησιάζει προς το τέλος του και οι παίκτες δεν θα καταφέρουν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους…

Survivor 4: Δείτε το trailer της Τετάρτης (16/6)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα