Survivor Trailer: Τέλος τα πάρτι – Η πρώτη ασυλία και η ανακοίνωση του Λιανού στο Συμβούλιο

Survivor Trailer: Τέλος τα πάρτι – Η πρώτη ασυλία και η ανακοίνωση του Λιανού στο Συμβούλιο
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 2022 instagram @survivorgreece

Ένα σκληρό αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού αλλάζει τα δεδομένα.

Ένα συναρπαστικό επεισόδιο αναμένεται να παρακολουθήσουμε στο Survivor, το βράδυ της Κυριακής (17/04) στον ΣΚΑΪ, το πρώτο επεισόδιο μετά την ένωση των δύο ομάδων.

Όπως βλέπουμε στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, οι δύο ομάδες, μετά το πάρτι και τον ξέφρενο χορό, πλέον βρίσκονται στην ίδια παραλία και πρέπει να συμβιώσουν όλοι μαζί.

Από σήμερα ξεκινούν και πάλι τα δύσκολα για τους παίκτες, μιας και θα αγωνιστούν για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, το οποίο θα αλλάξει ξανά τις ισορροπίες. Οι παίκτες μπαίνουν στον στίβο μάχης προκειμένου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Στο τέλος του επεισοδίου, θα παρακολουθήσουμε το Συμβούλιου του Νησιού, από το οποίο θα προκύψει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τα ποσοστά των παικτών, με την αγωνία για κάποιους να είναι στα ύψη.

Survivor: Το trailer της Κυριακής (17/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα