Survivor: Χαμός στο πάρτι της ένωσης – Όλες οι “εκτελέσεις” τραγουδιών και ο νικητής

Survivor: Χαμός στο πάρτι της ένωσης – Όλες οι “εκτελέσεις” τραγουδιών και ο νικητής

Οι παίκτες του Survivor πλύθηκαν, φόρεσαν τα καλά τους και τραγούδησαν στο πάρτι της ένωσης. Όλες οι ερμηνείες. Ποιος κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση.

Το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης του Survivor είδαν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (16/04) στον ΣΚΑΙ.

Οι παίκτες των ομάδων του Survivor έκαναν μπάνιο, φόρεσαν τα καλά τους, βάφτηκαν, αρωματίστηκαν και γνωρίστηκαν εκ νέου μεταξύ τους.

Μπλε και Κόκκινοι απόλαυσαν ένα πλούσιο δείπνο, το οποίο φτιάχτηκε ειδικά για αυτούς, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο διαγωνισμός τραγουδιού, σε μια βραδιά που θα θυμούνται για καιρό.

Ο κάθε παίκτης ερμήνευσε από ένα τραγούδι της επιλογής του, με τους υπόλοιπους να τον βαθμολογούν ανάλογα με τις φωνητικές, αλλά και τις χορευτικές του ικανότητες.

Survivor: Νικητής στο τραγούδι ο Σπύρος Μαρτίκας

Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, τον οποίο οι συμπαίκτες του φωνάζουν “El Professor”, λόγω της ομοιότητάς του με τον πρωταγωνιστή της διάσημης ισπανικής σειράς “La Casa De Papel”.

Ο παίκτης επέλεξε να τραγουδήσει το “Bella Ciao”, που αποτελεί το soundtrack της σειράς, και βγήκε νικητής με 152 βαθμούς, ενώ θα εμφανιστεί στον διαγωνισμό τραγουδιού του Survivor που θα προβληθεί του χρόνου.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του, οι υπόλοιποι παίκτες τον πλαισίωσαν, αναβιώνοντας μια σκηνή από τη σειρά – εκτός από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, που επέλεξε να μείνει στον πάγκο.

Survivor: Όλες οι “εκτελέσεις” των τραγουδιών

Η πλειονότητα των παικτών του Survivor δεν έχει επαγγελματική σχέση με το τραγούδι, επομένως οι ερμηνείες τους ήταν μέτριες. Ωστόσο, όλοι το διασκέδασαν στο έπακρο και οι βαθμολογίες ήταν αρκετά επιεικείς.

Στάθης Σχίζας

Σοφιάννα Αβραμάκη

Νίκος Γιάννης

Γιώργος Κατσαούνης

Θωμαΐς Εμμανουηλίδου

Άρης Σοϊλέδης

Τζο Μαριδάκη

Γιώργος Ταλάντσεβ

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Τάκης Καραγκούνιας

Στέλλα Ανδρεάδου

Απόστολος Ρουβάς

Βρισηίδα Ανδριώτου

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα