Survivor: Βαριά ήττα για τους Διάσημους – Πάνω από τους μισούς υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Βαριά ήττα για τους Διάσημους – Πάνω από τους μισούς υποψήφιοι προς αποχώρηση
Η ομάδα των Διασήμων του Survivor 5 glomex

Αντιμέτωποι με μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες βρίσκονται οι Διάσημοι του Survivor μετά τη διπλή ψηφοφορία και την ανάδειξη πέντε υποψηφίων προς αποχώρηση.

Ούτε έναν, ούτε δυο αλλά πέντε συνολικά υποψηφίους προς αποχώρηση μετρά η ομάδα των Διασήμων του Survivor, οι οποίοι μετά και τη δεύτερη ήττα στο αγώνισμα ασυλίας κλήθηκαν εκ νέου στην κάλπη για μία δεύτερη ψηφοφορία.

Η πρώτη ασυλία της εβδομάδας κατέληξε στους Μαχητές, ενώ για πρώτη φορά στο Survivor 2022 η κάλπη “έβγαλε” δύο παίκτες από την ομάδα των Διασήμων. Μετά από τις δύο ψηφοφορίες, οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν η Αθηνά Ευμορφιάδη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, την ασυλία κέρδισαν και πάλι οι Μαχητές, με τους Διάσημους να αναγκάζονται να βρεθούν ξανά στην κάλπη.

Η πρώτη ψηφοφορία των Διασήμων ανέδειξε ως νέα υποψήφια προς αποχώρηση τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία μιλώντας στο Συμβούλιο του Νησιού δήλωσε πως είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες τους την αρνητική τους ψήφο ώστε να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση που προέκυψε από τη διπλή ψηφοφορία, ενώ έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία, η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέδειξε τον πέμπτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, επιλέγοντας τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα