Survivor – Βρισηίδα: “Με τον Σπύρο ήμασταν κρυφά μαζί – Είναι άνδρας, όχι παιδάκι”

Survivor – Βρισηίδα: “Με τον Σπύρο ήμασταν κρυφά μαζί – Είναι άνδρας, όχι παιδάκι”
Μαρτίκας - Βρισηίδα glomex - skai tv

Όσα αποκάλυψε η Βρισηίδα Ανδριώτου για το ειδύλλιό της με τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και για το πώς κατάφεραν να μείνει κρυφή η επανασύνδεσή τους στο Survivor.

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο «Love it» το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσα από σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο.

Η παίκτρια του Survivor 2022 που αποχώρησε στο τελευταίο συμβούλιο, μίλησε για το ειδύλλιό της με τον Σπύρο Μαρτίκα, για τον περίφημο καβγά τους και για το πώς κατάφεραν να μείνει κρυφή η επανασύνδεσή τους στο παιχνίδι.

«Ο Σπύρος είδα ξαφνικά να με προσέχει πάρα πολύ. “Όχι να σου πλύνω τα πόδια να μην πατήσεις στην καλύβα” -είναι ο πιο καθαρός στο Survivor ο Σπύρος-, “όχι να σου πλύνω τα ρούχα”, “όχι να σου δώσω αυτό ή εκείνο”. Γιατί είδε ότι είμαι μια παρεξηγημένη κοπέλα που και ξύλα μαζεύει και κορμούς κόβει και κάνει πράγματα, κι άρχισε να με πλησιάζει. Κι αυτό που με γοήτευσε ήταν η συμπεριφορά του απέναντί μου, που είχα έναν άνδρα να με προσέχει και να με φροντίζει, γιατί μου αρέσει όταν ένας άνδρας το κάνει αυτό σε μια γυναίκα -και δεν είναι παιδάκι, είναι άνδρας», είπε η αρχικά η Βρισηίδα.

Σύμφωνα με την ίδια, ο καβγάς με τον Σπύρο Μαρτίκα, με αφορμή τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, δεν ήταν το τέλος της σχέσης τους. Οι δυο τους τα ξαναβρήκαν στα κρυφά και τώρα τον περιμένει να βγει από το παιχνίδι για να είναι μαζί.

«Μετά υπήρχαν τα βλεμματάκια. Υπήρχε λίγο το να με ακουμπήσει καθώς περνάει. Το πάθος αυτό δεν έσβησε. Λίγο κρυφά ήμασταν τώρα τελευταία από τις ομάδες και τα παιδιά. Όταν περνούσε κάποιος απομακρυνόμασταν. Όταν περνούσε κάποιος άλλος ακόμα πιο πίσω. Το ζούσαμε λίγο κρυφά τώρα τελευταία. Τώρα περιμένω να βγει να δούμε πώς θα πάει. Εγώ μπορώ να έρθω στην Αθήνα για το Σπύρο», συμπλήρωσε το μοντέλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα