Survivor: Ξέσπασε η Βρισηίδα – “Με έχει φτύσει και ο καιρός”

Survivor: Ξέσπασε η Βρισηίδα – “Με έχει φτύσει και ο καιρός”
Survivor: Ξέσπασε η Βρισηίδα - "Με έχει φτύσει και ο καιρός" glomex

Ξέσπασε σε κλάματα η Βρισηίδα καθώς μια ατυχία κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ατομικής ασυλίας την ανάγκασε να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Τα πράγματα για την Βρισηίδα δεν πήγαν όπως τα περίμενε καθώς μια ατυχία της στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσει την ατομική ασυλία. Για την ακρίβεια κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος ισορροπίας ένας δυνατός αέρας της πέταξε κάτω το μπαλάκι.

“Στεναχωρήθηκα γιατί είμαι τόσο άτυχη που μου έριξε ο αέρας το μπαλάκι. Στην ισορροπία είμαι πάρα πολύ καλή, οπότε είμαι τόσο άτυχη. Με έχει φτύσει και ο καιρός. Δηλαδή τι να πω πια. Είμαι τόσο καλή στις ατομικές ασυλίες. Είχα ισορροπία και ξαφνικά απλά έπεσε. Χωρίς να κάνω τίποτα. Δηλαδή έλεος. Μα ποιος με έχει φτύσει;” ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια του Survivor ξεσπώντας σε κλάματα.

Το εν λόγω αγώνισμα ασυλίας ήταν ιδιαίτερα σημαντικό καθώς ο παίκτης ή η παίκτρια που θα κατάφερνε να επικρατήσει θα “κλείδωνε” τη θέση του στο πάρτι της ένωσης. Έτσι η Σοφία έχει πολλούς λόγους να χαμογελάει καθώς το κολιέ πέρασε στα χέρια της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα