Συνεχίζονται οι γκάφες στο Ρουκ Ζουκ – Δεν ήξεραν Κύπριους τραγουδιστές

Συνεχίζονται οι γκάφες στο Ρουκ Ζουκ – Δεν ήξεραν Κύπριους τραγουδιστές

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοινώνει στην παίκτρια πως το θέμα είναι "Κύπριοι/ες τραγουδιστές/στριες" και χαμογελά θεωρώντας το ένα εύκολο θέμα. Πού να 'ξερε!

Ουκ ολίγες φορές έχουν γίνει απίστευτες γκάφες από παίκτες στο τηλεοπτικό παιχνίδι Ρουκ Ζουκ! Μετά και από τα “δελφίνια που ασελγούν πάνω στις γυναίκες μέσα στη θάλασσα” μία ή μάλλον πολλές ακόμη ατάκες μας έκαναν να ξεσπάσουμε σε γέλια.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοινώνει στην παίκτρια πως το θέμα είναι “Κύπριοι/ες τραγουδιστές/στριες” και, μάλιστα, χαμογέλασε λέγοντας “Χαρίζουμε” σήμερα, εφόσον το θεώρησε ένα εύκολο θέμα.

Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν αποδείχθηκε το συγκεκριμένο θέμα για την παίκτρια, η οποία ξεκίνησε να λέει τα ονόματα διάφορων τραγουδιστών και να αναρωτιέται αν είναι Κύπριοι, μη μπορώντας να σκεφτεί κανέναν, ακόμη κι αν ήταν μπροστά της η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία είναι σε σχέση με τον (Κύπριο) τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ακούσαμε τα ονόματα των Βανδή, Δάντη, Κότσιρα, Κοκκίνου, Μαντώ, Μαρινέλλα, Ρουβά και πολλά άλλα. Το θέμα είναι πως όταν ήρθε η σειρά της ομάδας να απαντήσει σωστά, τα τέσσερα άτομα έκαναν τα ίδια ακριβώς λάθη, λέγοντας άσχετα ονόματα τραγουδιστών και τραγουδιστριών. Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα