SYTYCD: Η Ελένη Φουρέιρα ‘έκλεισε στόματα’ στη σκηνή του Dance

SYTYCD: Η Ελένη Φουρέιρα ‘έκλεισε στόματα’ στη σκηνή του Dance

Η τραγουδίστρια χόρεψε υποδειγματικά στον Ημιτελικό του Dance και κέρδισε το χειροκρότημα των κριτών, αλλά και μια "συγγνώμη" από τον Πάνο Μεταξόπουλο που παραδέχτηκε πως αρχικά είχε πρόβλημα με την παρουσία της στο παιχνίδι

Οι ζωντανές εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα είναι σύνηθες να ανεβάζουν τη θερμοκρασία κατακόρυφα. Η τραγουδίστρια και κριτής στο So You Think You Can Dance ανέβηκε στο stage κατά τη διάρκεια του ημιτελικού και έκανε τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτο. Ή για την ακρίβεια, “έκλεισε πολλά στόματα” που επέκριναν τη θέση της σε ένα talent show χορού. 

Μια παρατήρηση που έκαναν τόσο ο Κωνσταντίνος Ρήγος, όσο και ο Πάνος Μεταξόπουλος. Ο τελευταίος μάλιστα υπήρξε σαρωτικός στα σχόλιά του. “Εξαιτίας σου χάλασα την όμορφη εικόνα που δούλευα τόσο καιρό” είπε για τον τρόπο που αντέδρασε με την εμφάνισή της.

“Μέσα από την καρδιά μου […] είσαι πραγματικά πολύ καλή χορεύτρια. Αν δούλευες επί της ουσίας, χορευτικά και μόνο, έχεις την τάση, την έφεση, το πείσμα” ανέφερε και παραδέχτηκε πως αρχικά ένιωθε άβολα με την επιλογή της τραγουδίστριας δίπλα του. “Όταν η Ελένη κάθισε δίπλα μου είχα πρόβλημα γιατί είμαι κομπλεξικός. […] Σήμερα όμως Ελένη μου, μου βούλωσες το στόμα. Ο χορός είναι μέσα σου”.

Δείτε την υποδειγματική εκτέλεση χορογραφίας και τραγουδιού της Φουρέιρα.

Στο διαδικαστικό του παιχνιδιού, που πλησιάζει στον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα χορευτή, από τους έξι φιναλίστ αναδείχτηκαν οι τέσσερις που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο επόμενο και τελευταίο Live. Εκείνοι που τα κατάφεραν είναι οι Δέσποινα Λαγουδάκη, Εύα Σωμαρακάκη, Νεφέλη Θεοδότου και Παρασκευάς Θεοδοσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα