Τα Φιλαράκια: Στη δημοσιότητα το χορταστικό τρέιλερ, και κάτι μπήκε στο μάτι μας

Τα Φιλαράκια: Στη δημοσιότητα το χορταστικό τρέιλερ, και κάτι μπήκε στο μάτι μας

"Τα Φιλαράκια" ξανά στις οθόνες μας με το επεισόδιο "The One With The Reunion". Δες το ολοκαίνουριο, συναισθηματικό τρέιλερ που θα σε γυρίσει 19 χρόνια πίσω.

Μια από τις πλέον αγαπημένες σειρές όλων των εποχών, “Τα Φιλαράκια”, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για ένα και μοναδικό reunion.

Η HBO έδωσε στη δημοσιότητα νέο υλικό από τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου επεισοδίου που θα προβληθεί την 27η Μαΐου, ημερομηνία προβολής του ξεχωριστού αυτού επεισοδίου.

“Φανταστείτε: Βρισκόμαστε στο 2002, είναι βράδυ Πέμπτης και γυρνάτε βιαστικά στο σπίτι για να δείτε το καινούριο επεισόδιο από τα Φιλαράκια”, γράφει σε ανάρτηση στο Twitter η HBO. “Τώρα ετοιμαστείτε να ξανασυμβεί αυτό ξανά. Φιλαράκια: Το Reunion στις 27 Μαΐου στο HBO Max”.

“Τα Φιλαράκια” ολοκλήρωσαν την τηλεοπτική τους παρουσία πριν από 17 χρόνια, μετά από δέκα επιτυχημένες σεζόν και σήμερα επιστρέφουν για να κάνουν ξανά “χαμό”, έστω και με ένα μόλις επεισόδιο.

Οι Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) και David Schwimmer (Ross) επιστρέφουν στην οθόνη με την HBO Max και το επεισόδιο “The One With The Reunion” και το μόνο σίγουρο είναι πως θα φέρουν αναμνήσεις του παρελθόντος στους θαυμαστές της σειράς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα