Τα Φιλαράκια: Το σκηνοθετικό λάθος στο πρώτο επεισόδιο που δεν πρόσεξε κανείς

Τα Φιλαράκια: Το σκηνοθετικό λάθος στο πρώτο επεισόδιο που δεν πρόσεξε κανείς

Ένας social media editor του βρετανικού Netflix πρόσεξε μια λεπτομέρεια στο πρώτο επεισόδιο της σειράς που κανείς μέχρι τώρα δεν είχε αναφέρει. Το λάθος που δείχνει την Φοίβη διπλή (!) μέσα στην ίδια σκηνή.

Τα ‘Φιλαράκια‘ επανενώθηκαν πρόσφατα για ένα special επεισόδιο που θύμισε ντοκιμαντέρ για την προϊστορία της πιο επιτυχημένης sitcom των τελευταίων 30 ετών. Το σίγουρο είναι πως και μετά από αυτό το ‘reunion special’ πολλοί από εμάς θα συνεχίσουν να βλέπουν τις περιπέτειες των έξι φίλων ξανά και ξανά, καθώς το γέλιο τους χαρίζει ανακούφιση, όπως μια ζεστή κουβέρτα τον χειμώνα.

Πρόσφατα, ο Τζάρετ Γουίζελμαν, ένας social media editor του Netflix, παρατήρησε ένα λάθος στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, που έχει περάσει εν πολλοίς απαρατήρητο: Στη σκηνή που η Φοίβη μιλάει στη Ρέιτσελ, μέσα στο διαμέρισμα της Μόνικα και της τραβάει τρεις βλεφαρίδες από τα μάτια, όταν το πλάνο αλλάζει, βλέπουμε τον ‘Wine guy’, έναν τύπο με τον οποίο έβγαινε η Μόνικα. Στο ίδιο ακριβώς πλάνο, από πίσω του, υπάρχει και πάλι η Φοίβη.

Είναι άραγε η Φοίβη, ή πρόκειται για μια ξαφνική πρώτη εμφάνιση της Ούρσουλα, της δίδυμης αδελφής της;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα