Τάσος Ιορδανίδης: Μιλά για την απώλεια των κιλών του – “Είχα φτάσει 125 κιλά”

Διαβάζεται σε 2'
Τάσος Ιορδανίδης
Τάσος Ιορδανίδης Papadakis Press

Για το ντεμπούτο του στην παρουσίαση, την απώλεια του πατέρα του και την απώλεια κιλών μίλησε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Δοκιμάζοντας πια τις δυνάμεις του και στην τηλεπαρουσίαση, αφού αυτή τη σεζόν παρουσιάζει στην ΕΡΤ την εκπομπή “Μπαμπά-δες” ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα, τις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε αλλά και όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον μέχρι σήμερα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του “Happy Day” και θυμήθηκε τις πρώτες γεμάτες άγχος συνεντεύξεις και τα αρνητικά σχόλια που άκουσε τα οποία τον κινητοποίησαν.

“Άκουσα όλα τα αρνητικά σχόλια, τα πάντα. Ακόμα και κακοπροαίρετη να θεωρήσω κάποιες στιγμές ότι είναι, μας κινητοποιεί και μας κάνει να εξελισσόμαστε”, είπε ο Τάσος Ιορδανίδης και εκμυστηρεύτηκε πως δεν του περνούσε από το μυαλό μέχρι λίγους μήνες πριν ότι θα μπορούσε να βρίσκεται σε θέση παρουσιαστή.

Ο ίδιος ρωτήθηκε για το τι θυμάται από τον δικό του μπαμπά, λέγοντας πως τον έχασε όταν ήρθε στη ζωή ο γιος του. “Μετά από 20 ημέρες που γεννήθηκε ο γιος μου έχασα τον μπαμπά μου και τον έχασα και ξαφνικά. Τα είδα όλα. Δεν ήμουν έτοιμος για αυτή την απώλεια και μου λείπει πάρα πολύ ο μπαμπάς. Και ένας από τους λόγους που μου αρέσει να είμαι καλός μπαμπάς είναι το ότι πήρα τόσο πολύ αγάπη από την οικογένειά μου και δη από τον μπαμπά μου”, είπε ο ηθοποιός.

Αναφέρθηκε επίσης και στην απώλεια των κιλών του εξηγώντας πώς πήρε την απόφαση να χάσει 30 κιλά.

“Τρελαίνομαι για το φαγητό. Θα μπορούσα να κάθομαι να τρώω όλη μέρα, γλυκά, αλμυρά τα πάντα. Τρώω και συναισθηματικά και χωρίς κανένα συναίσθημα. Πριν τον δεύτερο εγκλεισμό μου είχα φτάσει ξαφνικά 125 κιλά. Και το πήρα απόφαση, είπα θα με προσέξω. Γυμνάστηκα και μου έκανε και πάρα πολύ καλό ψυχικά”, είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Τάσος Ιορδανίδης: Δείτε όσα είπε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα