Τάσος Ξιαρχό: Η αναβολή στο στρατό, το “μαλλιοτράβηγμα” με Survivor και η Eurovision

Τάσος Ξιαρχό: Η αναβολή στο στρατό, το “μαλλιοτράβηγμα” με Survivor και η Eurovision
Τάσος Ξιαρχό Instagram @tasosxiarcho

Ο γνωστός χορογράφος και τραγουδιστής αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της συμμετοχής του στο Survivor. Τι δήλωσε για την επιθυμία του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα πάει στο Survivor 4, ενώ αποκάλυψε πως αρνήθηκε και πρόταση για τη Φάρμα, που έρχεται την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1.

“Η ειλικρίνεια με βοηθάει πολύ, αλλά ταυτόχρονα μου κλείνει και πόρτες, όπως για το Survivor. Είναι ένα παιχνίδι που δεν θέλει ειλικρινείς ανθρώπους. Στην Ελλάδα θεωρούν ότι η διπροσωπία είναι αυτό που είναι διπλωματικό και επιβιώνει. Δεν θα πάω στο Survivor”, είπε ο γνωστός χορογράφος και τραγουδιστής.

Ενώ συνέχισε: “Από τη δική τους πλευρά είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος, αλλά δεν είναι αυτό γιατί ξέρω φίλους μου που θα μπουν την άλλη εβδομάδα. Φταίει κιόλας το ότι είμαι πολύ ανοικτός και μιλάω και λέω τα πράγματα όπως είναι, αλλά αυτό δεν αρέσει. Θέλουν να σε πάρουν μουγκό και να τα πεις όλα εκεί.”

Ενώ για τον πόθο του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision δήλωσε: “Θέλω πολύ να πάω στη Eurovision, αλλά δεν υπάρχει πρόθεση. Ας πάω με τη Μάλτα ή το Αζερμπαϊτζάν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα