Τατουάζ: Αυτό είναι το τρέιλερ με την ‘πρεμιέρα’ Ντάνου στη σειρά

Τατουάζ: Αυτό είναι το τρέιλερ με την ‘πρεμιέρα’ Ντάνου στη σειρά

Έφτασε η ώρα. Ο Αγγελόπουλος μπαίνει στο 'Τατουάζ' αυτή την Πέμπτη

Το όνομά μου είναι Λαμπίρης, Στέφανος Λαμπίρης. Κάπως έτσι θα μπορούσε να ξεκινήσει η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο σίριαλ ‘Τατουάζ’ που θα δούμε την Πέμπτη 8 Φλεβάρη. Ο Alpha έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ με τον νικητή του Survivor να συστήνεται στον τηλεοπτικό φακό.

Ο Ντάνος υποδύεται τον Στέφανο Λαμπίρη, έναν άνδρα από το Βόλο που αναζητά σπίτι στα Μετέωρα. “Είναι ένας άνθρωπος που κουβαλά ένα μυστήριο, ένα μυστικό πίσω του που προκαλεί πόνο” σχολίασε για το χαρακτήρα του Ντάνου ο Ανδρέας Γεωργίου.

Η υπόθεση των επεισοδίων της Πέμπτης

Η Αμαλία και η Βέρα συναντιούνται για να μιλήσουν κα να λύσουν τις διαφορές τους. Μία αιφνίδια επίσκεψη, όμως, τις πιάνει και τις δύο απροετοίμαστες. Ο Αλέξανδρος στέλνει κάποιον για να προσέχει την Αμαλία, όμως το κρατάει κρυφό από την Άννα. Η Τατιάνα μαθαίνει ένα καινούριο στοιχείο για την υπόθεση της Αμαλίας που ανατρέπει τα πάντα. Στο μεταξύ, η Αμαλία ανακαλύπτει διάφορα για την εταιρία της Μαργκώ που την οδηγούν σε νέα συμπεράσματα. Ο Τόνυ επισκέπτεται την μητέρα του απροειδοποίητα και την πετυχαίνει στο σπίτι με τον νεαρό εραστή της! Η Τατιάνα, ο Γρηγόρης και μια επίλεκτη ομάδα αστυνομικών κάνουν έφοδο στο σπίτι που οι σωματέμποροι κρύβουν τις αλλοδαπές.

H Άννα και ο Αλέξανδρος περνούν μαζί την τελευταία μέρα στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος αγωνιά για το πότε θα χωρίσει η Άννα. Η Τατιάνα συλλαμβάνει μέλη της συμμορίας του τράφικινγκ και προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τον «εγκέφαλο», ενώ την προβληματίζει η συμπεριφορά του σήριαλ κίλερ. Ο Ορφέας βασανίζεται από φαντασιώσεις και ψάχνει βοήθεια στις συνεδρίες με την Τόνια. Η Αμαλία έχει μια έντονη, αλλά πολιτισμένη αντιπαράθεση με την Βέρα ενώ η Μαργκώ μαθαίνει ότι η Αμαλία είναι στην Αθήνα. Η ζωή της Αμαλίας βρίσκεται σε κίνδυνο. Στη ζωή της Όλγας μπαίνει ένας νέος γοητευτικός άντρας, ο Στέφανος Λαμπίρης, ο οποίος είναι επιχειρηματίας από τον Βόλο και ψάχνει να νοικιάσει μαγαζί κάπου εκεί γύρω…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα