Τελικός GNTM 2: Ποια είναι η Άννα Μαρία Ηλιάδη, το “μπρατόπουλο” που αναδείχθηκε νικήτρια

Τελικός GNTM 2: Ποια είναι η Άννα Μαρία Ηλιάδη, το “μπρατόπουλο” που αναδείχθηκε νικήτρια
Istagram / GNTM

Νικήτρια του GNTM 2 ανακηρύχθηκε η Άννα Μαρία, το νεαρό κορίτσι που απέκτησε το παρατσούκλι "Ελαφάκι" και αποτελούσε τη φανερή αδυναμία του κριτή Άγγελου Μπράτη.

Δύο νικήτριες ανέδειξε στον μεγάλο τελικό το βράδυ της Πέμπτης το δημοφιλές ριάλιτι μόδας GNTM 2. Η πλατφόρμα ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού κατέρρευσε με αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα να βασιστεί αποκλειστικά στη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Σε αυτή Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα Μαρία Ηλιάδου είχαν ισοβαθμία, και επομένως ανακηρύχθηκαν και οι δύο next top models της Ελλάδας!

Με αφορμή τη νίκη της το News 24/7 παρουσιάζει το βιογραφικό της Άννας Μαρίας, του νεαρού κοριτσιού που απέκτησε το παρατσούκλι “Ελαφάκι” και αποτελούσε τη φανερή αδυναμία του κριτή Άγγελου Μπράτη:

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι 18 χρονών και μόλις τελείωσε το σχολείο. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο της αρέσει να διαβάζει μυθιστορήματα και να πηγαίνει στον κινηματογράφο. Παίζει πιάνο από 7 χρονών. Η σχέση της με τη μόδα ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα. Ανήκει τον τελευταίο καιρό σε πρακτορείο, όπου και ασχολείται επαγγελματικά με το modelling. Έχει κάνει πασαρέλες και φωτογραφίσεις. Ονειρεύεται να πετύχει σε ό,τι και να κάνει στη ζωή της και να είναι ευτυχισμένη. Για motto της έχει την ατάκα “ένας στόχος τη φορά”.

Η Άννα Μαρία που ανακηρύχτηκε ως το Bratis’ girl στο παιχνίδι και έχει και η ίδια μεγάλη αδυναμία στον κριτή Άγγελο Μπράτη, έχει κάνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφήσεις. Κέρδισε μεταξύ άλλων την καλύτερη φωτογραφία στη δοκιμασία στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά φορώντας τη δημιουργία του Μπράτη, αλλά και στις δοκιμασίες με την «Κοκκινοσκουφίτσα», και τη φωτογράφηση στο Μιλάνο.

Istagram / GNTM

 
Istagram / GNTM

 
Istagram / GNTM

Istagram / GNTM

 
Istagram / GNTM

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα