Τελικός J2US: Οι φιναλίστ, το ντουέτο Βίσση-Βανδή και οι αποψινές εκπλήξεις

Τελικός J2US: Οι φιναλίστ, το ντουέτο Βίσση-Βανδή και οι αποψινές εκπλήξεις
J2US Open Tv

Live θα είναι ο μεγάλος τελικός που θα μεταδοθεί το βράδυ του Σαββάτου. Ποια ζευγάρια θα τραγουδήσουν. Όλα όσα θα δούμε απόψε.

Έφτασε η μέρα για τον μεγάλο τελικό του “J2US”, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου (26/12), στις 20:00 στο Open.

Ο τελικός θα κρατήσει περίπου 6 ώρες, όπως συνέβη και με τον ημιτελικό, ενώ αναμένονται εκρηκτικές εμφανίσεις από τα ζευγάρια του show, ένα ιστορικό ντουέτο που θα συζητηθεί πολύ και μοναδικές εκπλήξεις που θα προσφέρουν γιορτινό χαρακτήρα στη βραδιά.

Η μεγάλη νίκη θα αφιερωθεί στον φιλανθρωπικό στόχο του “J2US”, που φέτος είναι να στηρίξει την ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων) και το Γηροκομείο Πειραιώς.

Σημειώνεται πως ο τελικός θα γίνει σε live μετάδοση.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.

Τα τρία ζευγάρια

Τρία είναι τα ζευγάρια που προχώρησαν στον μεγάλο τελικό του “J2US”, καθώς είχαν τις καλύτερες εμφανίσεις στον ημιτελικό.

Το πρώτο ζευγάρι που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος, που εντυπωσίασαν τραγουδώντας “Τα πιο ωραία λαϊκά”.

Το δεύτερο ζευγάρι που πέρασε στον μεγάλο τελικό ήταν η Ζόζεφιν και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος που είχαν μια γιορτινή εμφάνιση, ερμηνεύοντας το “Let it snow”.

Το τρίτο ζευγάρια που θα διεκδικήσει την πρωτιά είναι ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζωή Δημητράκου, οι οποίοι παρόλο που πήραν τη χαμηλότερη βαθμολογία τραγουδώντας το “Feliz Navidad”, επιλέχθηκαν από το κοινό για να πάνε στον τελικό.

Το ντούετο Βίσση – Βανδή

Η βραδιά του τελικού θα είναι γεμάτη εκπλήξεις, ωστόσο, η μεγαλύτερη από αυτές θα είναι η σύμπραξη της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή μετά από 25 χρόνια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται να δούμε ένα σκετς, με την μια να “συνομιλεί” με την άλλη με στίχους από τα τραγούδια της πολυετούς καριέρας τους.

Επίσης, τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για ένα ντουέτο, τραγουδώντας δυο τραγούδια τους, το “Κακά παιδιά” της Άννας Βίσση και το “Στα Δώσα όλα” της Δέσποινας Βανδή.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα