Τελικός MasterChef: Η πρώτη δοκιμασία στην Τοσκάνη – Σε πανικό Καλλιόπη και Πάνος

Τελικός MasterChef: Η πρώτη δοκιμασία στην Τοσκάνη – Σε πανικό Καλλιόπη και Πάνος
Καλλιόπη και Πάνος star tv

Οι δύο φιναλίστ του MasterChef 6 έφτασαν στην Ιταλία για μια σκληρή μαγειρική "μάχη". Ποιος θα πάρει το προβάδισμα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό;

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις περίμενε τους τηλεθεατές του Masterchef το βράδυ της Δευτέρας (06/06).

Οι επίδοξοι μάγειρες συνεχίζουν την πορεία τους στο MasterChef 2022 και ανάμεσά τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδος, που θα κερδίσει τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Οι δύο εναπομείναντες παίκτες δίνουν τη δική τους “μάχη”, προκειμένου να κερδίσουν το MasterChef.

Καλλιόπη και Πάνος βρίσκονται στην Ιταλία και έρχονται αντιμέτωποι με απαιτητικές μαγειρικές δοκιμασίες, με στόχο το πολυπόθητο έπαθλο.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα και η δυσκολία φαίνεται πως θα είναι μεγάλη.

Τελικός MasterChef: Το ζητούμενο της πρώτης δοκιμασίας στην Ιταλία

Παναγιώτης και Καλλιόπης αφού γνώρισαν τον βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, Matteo Lorenzini περίμεναν να μάθουν ποιο θα είναι το ζητούμενο της πρώτης διαγωνιστικής δοκιμασίας στην Ιταλία.

Οι τρεις σεφ – κριτές του MasterChef 2022 τους είπαν πως το ζητούμενο αυτής της δοκιμασίας είναι ένα menu τριών σταδίων με προϊόντα που παράγονται στην περιοχή γύρω από το Μοναστήρι.

Το menu, που θα παρουσιάσει ο κάθε διαγωνιζόμενος, θα κρίνει και θα βαθμολογήσει ο chef του εστιατορίου, Matteo Lorenzini. Οι δύο φιναλίστ θα έχουν στη διάθεσή τους 2 ώρες για να ετοιμάσουν τα πιάτα τους.

Στο άκουσμα της πρώτης δοκιμασίας στην Τοσκάνη, οι δύο φιναλίστ σάστισαν και φάνηκαν να πανικοβάλλονται. Ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις, παίρνοντας το προβάδισμα;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα