Τελικός MasterChef: Ποιος κέρδισε την 3η δοκιμασία – Ο νικητής των 5.000 ευρώ

Τελικός MasterChef: Ποιος κέρδισε την 3η δοκιμασία – Ο νικητής των 5.000 ευρώ
MasterChef 2023 Star Tv

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι δοκιμασίες του Μεγάλου Τελικού του MasterChef 2023. Τέσσερις παίκτες που έφυγαν, επέστρεψαν για να βοηθήσουν τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα. Ποιος πήρε προβάδισμα.

Οι φετινές δοκιμασίες του Μεγάλου Τελικού του MasterChef 2023 ξεκίνησαν από την πανέμορφη Κρήτη με δύο απαιτητικές δοκιμασίες, από τις οποίες οι δύο φιναλίστ, Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας, συγκέντρωσαν τους πρώτους βαθμούς τους. Οι δύο βαθμολογίες είναι σφραγισμένες και θα ανακοινωθούν την ημέρα της ανάδειξης του νικητή ή της νικήτριας, την Τετάρτη 14 Ιουνίου!

Χθες, Δευτέρα (12/06) οι δύο φιναλίστ επέστρεψαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 για τη συνέχεια των φετινών τελικών, αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν μόνοι. Τέσσερις από τους συνοδοιπόρους τους στο φετινό, συναρπαστικό ταξίδι γνώσης και εξέλιξης του MasterChef επανήλθαν στο πλατό για μια τελευταία μαγειρική δοκιμασία.

Οι Γιώργος Πορφύρης, Μαρία Λαζαρίδου, Αλέξανδρος Αντωνελάκης και Άγγελος Τσιγκάκος, πήραν θέση στους μαγειρικούς πάγκους του MasterChef, δίπλα στη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα, για να τους βοηθήσουν και να είναι οι sous-chefs τους για την ημέρα.

Οι ομάδες σχηματίστηκαν: Με τη Μαρία Μπέη ήταν ο Γιώργος Πορφύρης και ο Άγγελος Τσιγκάκος, ενώ με τον Νίκο Τράκα ήταν η Μαρία Λαζαρίδου και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης.

Κάθε ομάδα κλήθηκε να ετοιμάσει ένα μενού τριών πιάτων, με συγκεκριμένα βασικά υλικά, τα οποία σέρβιραν άμεσα στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στο τέλος χρόνου κάθε σταδίου.

Στόχος όλων ήταν να βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ να φτάσουν στη νίκη αλλά και να ευχαριστηθούν αυτήν την τελευταία Ομαδική Δοκιμασία. Για τους βοηθούς, ωστόσο, υπήρχε και ένα επιπλέον κίνητρο, αφού οι sous-chefs της νικήτριας ομάδας θα κέρδιζαν από 5.000 ευρώ ο καθένας.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ο Γιώργος Πορφύρης ήταν ιδιαίτερα αμήχανος, εξηγώντας στην κάμερα τον λόγο. Όπως είπε, όταν βγήκε από το παιχνίδι, έπαθε σοκ, καθώς δεν περίμενε ότι τον είχαν “κράξει” τόσο πολύ, με χυδαίες εκφράσεις, οι πρώην συμπαίκτες του.

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και αξιολόγησαν τις προσπάθειες των δύο ομάδων δίνοντας τους βαθμούς τους στο καθένα.

Με γενική βαθμολογία 9/10, η Μαρία Μπέη μαζί με την ομάδα της κέρδισαν τη δοκιμασία. Έτσι, κατά 5.000 ευρώ πλουσιότεροι έφυγαν από το MasterChef οι: Γιώργος Πορφύρης και ο Άγγελος Τσιγκάκος.

Ο Νίκος Τράκας και η ομάδα του έλαβαν 8/10.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα