The Bachelor: Κατέρρευσε η Γιώτα – “Δεν ήμουν ποτέ ψεύτρα στη ζωή μου και έχω κουραστεί να ακούω το ίδιο πράγμα”

The Bachelor: Κατέρρευσε η Γιώτα – “Δεν ήμουν ποτέ ψεύτρα στη ζωή μου και έχω κουραστεί να ακούω το ίδιο πράγμα”
Η Γιώτα του The Bachelor glomex

Ξέσπασε η Γιώτα λίγο πριν την "Τελετή των Ρόδων". Δεν άντεξε την πίεση και τα αρνητικά σχόλια των συμπαικτριών της. Πώς αντέδρασαν εκείνες.

Ακόμη μια “Τελετή των Ρόδων” περίμενε τα κορίτσια του The Bachelor, ωστόσο η ένταση και ο εκνευρισμός ήταν και πάλι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της βραδιάς.

Ο Αλέξης Παππάς επισκέφθηκε τα κορίτσια στη βίλα και συνομίλησε για λίγο μαζί τους, όμως φεύγοντας με την Αθηνά New York, η Γιώτα δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Φανερά φορτισμένη η ίδια εξήγησε πως “απλά έχω κουραστεί από κάποιες συμπεριφορές. Δεν ήμουν ποτέ ψεύτρα στη ζωή μου και έχω κουραστεί να ακούω το ίδιο πράγμα από την πρώτη μέρα. Δεν μπορώ να ακούω συνέχεια τα ίδια πράγματα. Εσείς νομίζετε ότι αυτά που λέτε μπορεί εμένα να μη με επηρεάζουν, αλλά έχω κουραστεί. Ούτε μπορώ να υποκρίνομαι, ούτε μπορώ να μη δείχνω τη στεναχώρια μου, ούτε μπορώ να μη δείχνω τη χαρά, ούτε να μετριάσω τα νεύρα μου. Δεν είμαι έτσι και δεν έχω μάθει έτσι. Κάποιες κοπέλες μπορεί να μη με γουστάρουν, πρόβλημά τους, από τη στιγμή που δεν έχω κάνει κάτι σε αυτές να μη μου απευθύνουν τον λόγο”.

Φυσικά, το ξέσπασμα της Γιώτας δεν έμεινε ασχολίαστο με την Αθηνά να το χαρακτηρίζει ψεύτικο και να συμπληρώνει πως “για να κλάψεις Γιώτα μου, πρέπει να έχεις συναισθήματα και εσύ αγάπη μου δεν έχεις”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα