The Bachelor: Ξέσπασε η Άννα – “Κανείς δεν ρωτάει τι κουβαλάω και είμαι έτσι”

The Bachelor: Ξέσπασε η Άννα – “Κανείς δεν ρωτάει τι κουβαλάω και είμαι έτσι”
The Bachelor - Άννα glomex

Η Άννα δεν άντεξε τα "βέλη" των συμπαικτριών της και "λύγισε" on camera. Τι είπε για τον Αλέξη Παππά.

Στο στόχαστρο των συμπαικτριών της στο The Bachelor μπήκε η Άννα, αμέσως μετά το ραντεβού της με τον Αλέξη Παππά και η ένταση στη βίλα του reality του Alpha δεν άργησε να ξεσπάσει.

Η Άννα περιγράφοντας στα υπόλοιπα κορίτσια το πόσο θετικά εξελίχθηκε το ραντεβού της με τον “Bachelor”, εκμυστηρεύτηκε πως ο Αλέξης Παππάς της είπε πως έχει αρχίσει να έχει συναισθήματα για εκείνη, μια εξέλιξη που όπως ήταν φυσικό δεν χαροποίησε καμία από τις συμπαίκτριές της. Αμέσως, οι υπόλοιπες έδειξαν να δυσανασχετούν με την Ιωάννα να περνά στην επίθεση και να αφήνει αιχμές πως η Άννα λέει ψέμματα και δεν έχει συναισθήματα για τον Αλέξη Παππά.

Η νεαρή παίκτρια, μιλώντας λίγο αργότερα στην κάμερα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε on camera λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: “Και εγώ μερικές φορές μπορεί να λέω, αλλά από τη στιγμή που μερικά κορίτσια ξέρουν ότι πραγματικά έχω συναισθήματα για τον Αλέξη, δεν μου αρέσει να έρχονται και να μου λένε τέτοια πράγματα. Δεν θα αλλάξω τον χαρακτήρα μου για καμία εδώ μέσα, θα διορθώσω τον χαρακτήρα μου όταν θεωρήσω εγώ ότι χρειάζεται. Αλλά δεν θα χάσω τον εαυτό μου και το είπα από την αρχή ότι εδώ μέσα, όταν χάσω τον εαυτό μου θα φύγω. Αλλά ταυτόχρονα θέλω να το παλέψω. Γιατί πραγματικά νιώθω πράγματα για τον Αλέξη και δεν μου αρέσει να γυρνάνε και να με λένε ψεύτρα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα