The Chase – “Γυναίκα με τα Μαύρα”: Η καταγωγή, οι δύο γάμοι και το πραγματικό όνομα

The Chase – “Γυναίκα με τα Μαύρα”: Η καταγωγή, οι δύο γάμοι και το πραγματικό όνομα
Η Μαρία Μάρκου ή αλλιώς "Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα" mega tv

Όσα πρέπει να ξέρεις για τη "Μυστηριώδη Γυναίκα με τα Μαύρα" του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του MEGA "The Chase".

Μεγάλη είναι η αγάπη που δέχεται η “Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα” του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων “The Chase” από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι “υποκλίνονται” κάθε απόγευμα στην εξυπνάδα, τη γοητεία και το… μυστήριο της “Κυνηγού”.

Η Μαρία Μάρκου ή αλλιώς “Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα”, που… κυνηγά τους παίκτες στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, μίλησε πρόσφατα για το πώς έφτασε να αποτελεί μέρος της τηλεοπτικής καθημερινότητάς μας.

Αρχικά, αποκάλυψε το μότο της ζωής της, τη γαλλική ρήση «Ζήσε κρυφά, ζήσε ευτυχισμένος». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα μου, τον τελευταίο καιρό. Όχι μόνο το ενδυματολογικό look αλλά και τον τρόπο σκέψης μου», είπε χαρακτηριστικά.

Για το ψευδώνυμο που της έχει δοθεί στο παιχνίδι, η ίδια δήλωσε: «Το προσωνύμιό μου δεν ήταν δική μου επιλογή, ήταν επιλογή των εξαιρετικών συνεργατών που έχουμε στο “The Chase”. Δυσκολεύτηκα να το αποδεχθώ στην αρχή, αλλά με πολλή συζήτηση όχι μόνο το αποδέχθηκα, το αγάπησα και το υποστηρίζω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πιστεύω».

The Chase: Όσα δεν γνωρίζεις για τη “Μυστηριώδη Γυναίκα με τα Μαύρα”

Κατάγεται από το Άστρος Κυνουρίας του νομού Αρκαδίας. Έχει παντρευτεί και χωρίσει δύο φορές. Είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ και επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστήμιου, της Νομικής Σχολής και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Έχει κάνει μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην εφαρμοσμένη επικοινωνιολογία στο Πολυτεχνείο του Βερολίνου. Εργάζεται στο τμήμα Στατιστικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η ίδια είναι ιδιαιτέρως φιλόζωη και ασχολείται με τα αδέσποτα σκυλιά. Χαλαρώνει παίζοντας πιάνο, κάνοντας γιόγκα και κολύμβηση.

The Chase: Η αγάπη του Twitter για τη “Μυστηριώδη Γυναίκα με τα Μαύρα”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα