The Chase: “Σάρωσαν” οι παίκτες στην τελευταία εκπομπή της σεζόν – “Από Δευτέρα τι κάνουμε;”

The Chase: “Σάρωσαν” οι παίκτες στην τελευταία εκπομπή της σεζόν – “Από Δευτέρα τι κάνουμε;”
Ο Πάνος Δημάκης ή αλλιώς το "Γεράκι" του "The Chase" mega tv

Με πανηγυρικό τρόπο ολοκληρώθηκε το "The Chase" για αυτή τη σεζόν, καθώς οι τρεις από τους τέσσερις παίκτες κατάφεραν να περάσουν στον τελικό "σβήνοντας" το "Γεράκι". Ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου η Μαρία Μπεκατώρου.

Φινάλε έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (08/07) το τηλεπαιχνίδι γνώσεων “The Chase“, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, μετά από μία άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν και τη Μαρία Μπεκατώρου σε νέο πόστο.

Το “Γεράκι” βρέθηκε για τελευταία φορά για φέτος στη θέση του “Κυνηγού” και οι τρεις από τους τέσσερις παίκτες κατάφεραν να αναμετρηθούν μαζί του στον τελικό, που θύμιζε περισσότερο one man show, καθώς ένας εκ των παικτών, ο Νίκος έδινε τη μία σωστή απάντηση μετά την άλλη, παίρνοντας το παιχνίδι πάνω του.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης κατάφερε να δώσει 16 σωστές απαντήσεις και μαζί με τους δύο συμπαίκτες του να αναδειχθεί μεγάλος νικητής για το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, με τους χρήστες του Twitter να τον αποθεώνουν ζητώντας παράλληλα από την παραγωγή να είναι εκείνος ο επόμενος Chaser.

Στο τέλος της εκπομπής, η Μαρία Μπεκατώρου ευχαρίστησε τους συντελεστές και το τηλεοπτικό κοινό του παιχνιδιού που το ανέδειξε σε ένα από τα επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα για φέτος, ανανεώνοντας μάλιστα το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη σεζόν.

Οι φανατικοί τηλεθεατές του The Chase αποχαιρέτησαν με τη σειρά τους την παρουσιάστρια αλλά και τους αγαπημένους “Κυνηγούς”, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πώς θα αναπληρώσουν τα ελεύθερα απόγευματά τους από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα