The Chase: Το υπέρογκο ποσό που έχει κερδίσει το “γεράκι” από τηλεπαιχνίδια

Διαβάζεται σε 2'
The Chase: Το υπέρογκο ποσό που έχει κερδίσει το “γεράκι” από τηλεπαιχνίδια

Ποιο είναι το χρηματικό ποσό που είχε κερδίσει ο Πάνος Δημάκης, ή αλλιώς το “γεράκι” του Chase από τα παιχνίδια στα οποία συμμετείχε.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε ο Πάνος Δημάκης, γνωστός και ως “γεράκι” στο τηλεπαιχνίδι του MEGA “The Chase”, όπου μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το βιβλίο του με τίτλο «17 Κλωστές», που έγινε σειρά από τον Σωτήρη Τσαφούλια, καθώς και για το πώς αξιοποίησε τα κέρδη από τα παιχνίδια γνώσεων στα οποία έχει συμμετάσχει.

“Στον δρόμο με πιάνουν και μου λένε: έλα πες μας, δεν γίνεται να τα ξέρετε όλα. Δεν έχει βγει ποτέ παίκτης που να έχασε και να πει ότι είναι κομπίνα. Άλλοι λένε: μήπως σας έχουν δώσει 1000 ερωτήσεις και τις ξέρετε όλες;”, είπε αρχικά.

Εν συνεχεία αποκάλυψε το ποσό που έχει κερδίσει από τα τηλεπαιχνίδια στα οποία συμμετείχε στο παρελθόν ως παίκτης: “Εγώ έχω πάει σε 10 τηλεπαιχνίδια, κέρδισα στα 7-8 και αγόρασα το σπίτι μου από αυτά τα τηλεπαιχνίδια. Από το «Θησαυροφυλάκιο» με τον Μικρούτσικο είχα κερδίσει 55.000 ευρώ, στο «Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο;» με την Αλιμπέρτη 50.000 ευρώ, στο «Still Standing» 30.000. Συνολικά είναι περίπου 190.000 ευρώ”.

“Έγιναν πάρα πολλά τεστ, δοκιμαστικά μπροστά στην κάμερα για να μας επιλέξουν τελικά ως Chasers. Στα 25 κατάλαβα ότι θέλω να πάω κι εγώ στα τηλεπαιχνίδια που έβλεπα και συνειδητοποίησα ότι είχα άνεση στην κάμερα. Πήγα για να κερδίσω λεφτά και για να λέω ιστορίες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα