The Final Four: Χατζηγιάννης, Φουρέιρα, Κουινέλης, Μακρυπούλια λίγο πριν την πρεμιέρα

The Final Four: Χατζηγιάννης, Φουρέιρα, Κουινέλης, Μακρυπούλια λίγο πριν την πρεμιέρα
The Final Four Facebook / The Final Four

Δείτε τις δηλώσεις των Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ελένη Φουρέιρα και Μιχάλη Κουινέλη, και της παρουσιάστριας του show, Ζέτας Μακρυπούλια, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του The Final Four, την Κυριακή 06/10 στις 20:45 στον ΑΝΤ1.

Το νέο μουσικό talent show του ANT1 που ονομάζεται “The Final Four” κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 06 Οκτωβρίου στις 20:45 και η ανυπομονησία είναι μεγάλη.

Οι τραγουδιστές Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ελένη Φουρέιρα και Μιχάλης Κουινέλης θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια θα είναι η παρουσιάστρια του show.

Η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε ενθουσιασμένη για την επερχόμενη πρεμιέρα, αλλά και για το εντυπωσιακό πλατό:

“Έχω αγωνία, πιστεύω τα πρώτα 5 λεπτά θα δυσκολεύομαι να πάρω ανάσα, αλλά εντάξει. Το πλατό του “The Final 4″ είναι υπέροχο, είναι ό,τι πιο ωραίο έχω δει ποτέ, νόμιζα πως θα παρουσιάσω τον διαγωνισμό της Eurovision όταν το πρωτοείδα.”

Όπως είπε ο Μιχάλης Κουινέλης με μεγάλο ενθουσιασμό:

“”Όλα είναι πάρα πολύ ωραία, έχουμε πολύ ωραίο κλίμα, πολύ ωραίους παίκτες, καταπληκτικά σκηνικά. Απ’ όλα έχει ο μπαξές! Και κυρίως, έχουμε πολύ ωραίες φωνές, που αυτό είναι το πιο σημαντικό.”

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε με όμορφα λόγια για τη νέα αυτή εμπειρία της, λέγοντας:

“Λίγο πριν την έναρξη είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Έχομε να δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει, ένα παιχνίδι που ξεκινάει απ’ το τέλος. Οπότε μόνο και μόνο απ’ αυτό, έχει πολύ ενδιαφέρον. Με τους άλλους κριτές υπάρχει χημεία, είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια.

Ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πρόσθεσε:

“Ετοιμαζόμαστε για το live της Κυριακής! Χαίρομαι γιατί το παιχνίδι κρύβει πολλές εκπλήξεις και στην πορεία πιστεύω ότι θα δούμε πολύ δυνατές μονομαχίες.”



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα